![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mie una imi place medium inspre rare, prajit pe dinafara, rosu in mijloc (dar nu asa de sa tasneasca sangele din el). (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voua? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu daca vad un pic de rosu o las in farfurie. Imi place bine facuta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
Post
#3
|
Musafir ![]() |
eu nu mananc nimic prajit (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) desi uneori abia rezist dar na daca tenul asta cere sacrificii......dar o fierb sau o tin pe gril/gratar aproape sa se arda (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
Post
#4
|
Musafir ![]() |
cat mai facuta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) urasc sangele in farfurie (nu mai zic cum reactionez cand vad oamenii ca mananca tartar sau carpaccio- nush daca am scris corect).
pe langa asta, o buna preparare termica te scuteste de muuulte surprize (mai ales cu carnea din romania... ) |
|
|
![]()
Post
#5
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Desi sunt de acord cu Fortelady ca o buna preparare termica a carnii e mult mai sanatoasa ador vita exact asa cum a descris-o Kalua, iar pe deasupra in ultimul timp am dat in boala pestelui crud, desi din cate stiu eu o preparare prealabila tot se face la sushi, dar nu stiu exact in ce consta.
|
|
|
![]()
Post
#6
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-June 06 Member No.: 357 ![]() |
rare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) altfel simt ca sunt privata de acea particularitate a carnii, gustul specific. Sangele nu ma deranjeaza, il confund cu ketsch up. Dar nu , nu folosesc nici un fel de sosuri. Oricum friptura de vita in viatza mea se intampla doar o data la o luna... De porc nu ma ating. In rest peste si pui. Carne alba in general.
|
|
|
![]()
Post
#7
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 27-October 07 From: Toronto Member No.: 2,514 ![]() |
Mie una imi place medium inspre rare, prajit pe dinafara, rosu in mijloc (dar nu asa de sa tasneasca sangele din el). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voua? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si mie imi place gratarul de vita sa fie medium rare.Cind furca arata medim/medium rare gratarul de vita este gata. Carnea de vita facut la gratar sau la tava well done isi pierde tot sucul din ea, tot gursul bun din carne este dus. Ptr. cei care nu o maninca medium rare sa incerce barem o data sa o lase doar max. 1 min mai mult decit ar fi medium rare si o sa vada diferenta de calitate a fripurii. Friptura de vita pregatita ca la carte are culoare rosiatica la mijloc si este juicy. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
Post
#8
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Nu prea mananc carne, dar daca mananc, sa fie in primul rand foarte subtire, si prajita pe gratar, pana ajunge ca talpa papucului:P
This post has been edited by janis: Jun 13 2008, 11:50 AM |
|
|
LostWhispers |
![]()
Post
#9
|
Musafir ![]() |
nici mie nu mi place in sange , daca vad sange o bag iar la prajit
cel mai mult imi place pe gratar (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
Post
#10
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
janis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) atunci mai bine n-o mai mananci.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:29 PM |
|