![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Care a fost serialul vostru preferat?
Eu ma dadeam in vint dupa "Dosarele X", pe care il da acum ProCinema... ::) :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Mie imi placea 'Jordan'..era pe Hallmark (cu o femeie-medic legist,care elucida crime)
sii 'Dadaca' :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
CSI investigations.
Dosarele X a fost un fenomen. si eu ma uit pe pro cinema la reluare ;) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Friends, Friends si iar Friends... ;D Nu ma mai satur de nebunii aia! ::)
|
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor..eu as fi in stare sa stau zi si noapte sa ma uit la LOST.. (si la Tanar si Nelinistit :D )
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Seinfeld 8) cred ca e printre cele mai tari seriale de comedie. -preferat
Urmaream si eu Dosarele X, la vremea lor erau ceva ..nou, dar pe la ultimele episoade se cam balarise treaba :D Lost am urmarit si eu pe axn, dar nu prea mai am tp de cand m-am angajat. Am auzit acum ca este pe retea Dc Vai! :P si era sa uit Sex and the city , [move]super, super super.....[/move] |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Mie-mi plac CSI si Dosarele X. :-)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
[glow=red,2,300]Sex an the City[/glow] e un cult de-a dreptul pt mine ... cred ca am vazut de enspe ori fiecare episod si mi-au placut la fel de mult de fiecare data :D
Apoi mai ma uit la South Park , Seinfeld si :D Fetele Gilmore :D Si da, si mie imi placeau Dosarele X dar si mai disperata am fost dupa Twin Peaks :P |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu apuc sa ma uit numa' la serialele de pe AXN, care se dau dupa ora 2 noaptea. Dar am o slabiciune pentru "LOST" :D
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Da "Lost" mi-a placut si mie dar e la ore asa aiurite ca i-am pierdut firul .... Dosarele X la vremea lui mi-a placut f tare dar acum nu mai pot sa-l urmaresc, Stargate imi place si comediile: Everybody loves Raymond, Seinfeld, Sex and the City etc
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:34 PM |
|