![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ce planuri de revelion aveti?
Vreau sa fie ceva special anul asta si nu stiu ce surpriza sa ii pregatesc.. ;) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe tine pe post de An Nou.
Ar trebui sa ii fie de-ajuns! ::) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Asa am facut anu trecut :P
Ma gandeam anu asta ce sa fac ;D Nu stiu ici ce cadou sa-i iau.El mi-a luat inel,da nu stie ca am vazut :D |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... musai trebuie sa te prefaci surprinsa.
Si extrem de incintata de cadou. La urma-urmei l-a cumparat ca sa iti faca o bucurie! :-* |
|
|
![]()
|
|
Pai daca si el se lasa prins.. ::) Pana acum mi-a mai luat 2 inele,si chiar m-a surprins.Anu asta banuiam eu o sa facala fel,si l-am prinssssssss ???
Ma gandeam sa ii cumpar un ceas.Dar i-am luat si anu trecut :-X ...... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
ce sa ii iau, ce sa ii iau???
ii iau banii , evident :D |
|
|
![]()
|
|
;D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Salut gagics!!!! Ce ma bucur sa va revad intr-un cadru mult mai relaxat!!!
De revelion voi sarbatori impreuna cu familia. Ce poate fi mai frumos? :) |
|
|
![]()
|
|
buna :)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincera sa fiu mie perioada asta a anului nu imi place defel.Nu stiu de ce....pur si simplu nu reuseste sa ma cuprinda spiritul sarbatorilor sub nici o forma.
Mi se pare stresant asa,cum se agita toata lumea in jurul meu , cadouri , cumparaturi, pregatiri peste pregatiri , rezervari , traffic-jam , e.....nebunie curata. Unde mai pui ca musai trebuie sa faci ceva spectaculos de revelion ca deh ... e revelionul la naiba si chiar daca tie nu iti place la munte trebuie sa mergi ca acolo iti merg toti prietenii si doar nu o sa stai acasa de revel sau sa mergi la cine stie ce chef obscur in vreun apartament la periferie. Si dupa toata nebunia asta vine timpul sa povestesti celorlalti care nu au fost cu tine impresii si pareri si trebuie sa fii foarte convingatoare cand povestesti entuziasmata ce bine te-ai distrat cu toate ca tu abia te-ai dat scoasa din cabana ...etc etc It's the same shit every year! Angeldust....sick and tired :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 12:17 PM |
|