![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bijuteria mea preferata este cruciulita cu brate egale pe care nu o dau jos nicodata pe la git...
Am mai avut una pe care am pierdut-o (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) , asa ca atunci cind am gasit-o pe aceasta am fost de-a dreptul fericita! Care sint bijuteriile voastre preferate? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Verigheta bunicii pe care-o port pe degetul mare de la mana dreapta (numai pe ala s-a potrivit). Am primit-o dupa ce-a murit, in 1990, si n-am mai dat-o jos de pe deget de atunci.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Un inel de aur cu ametist primit de la mama la 18 ani. Era inelul ei preferat si il avea de 15-20 de ani. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Un inel cu un chihlimbar mare,primit de la mama acum 5 ani de Craciun.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 16-May 06 Member No.: 329 ![]() |
O bratara de argint filigranat. Imi place doar argintul si tentatii is multe.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi sunt dragi cerceii mei cu perle si lantisorul f fin, dar cu o perla fixata intr-un medalion minuscul...mi-as dori perle fixate pe argint sau aur alb, dar deocamdata nu-s o urgenta, prefer un parfum asap (as soon as possible)...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 18 Joined: 21-May 07 Member No.: 1,676 ![]() |
Bijuteria mea preferata este un pandantiv destul de mare, din otel, care este de fapt o carte de joc in miniatura, adica un as de neagra. E chestia cea mai deosebita si unica pe care am vazut-o vreodata!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bijuteria preferata momentan este un pandantiv luat recent, din argint, in forma de inima pe care scrie
Un peu Beaucoup Passionément (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi pare rau ca n-au mai pus si continuarea: Ŕ la folie Pas du tout - asta ar fi mers pe verso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mie mi-a ramas gandul la un inel pe care l-am vazut in germania, tare tare fain.. atunci pe loc mi s-a parut foarte scump si nu am vrut sa il cumpar. desi el a insistat sa mi-l ia, eu nooo, ca dam o caruta de bani pe el..
cand ajung din nou cu siguranta o sa merg tot acolo. nu ala, da altul in genul tot trebuie sa aiba. hm.. desi am promis ca nu mai trec prin germania.. sa vedem. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 27-June 07 Member No.: 1,865 ![]() |
Hmm... acum m-am atasat foarte mult de un pandativ primit in dar, care reprezinta o fetita mica, in postura de rugaciune. E micut, din argint, si tare delicat.
In general, imi plac bijuteriile din argint, cu pietre semipretioase ca turcoazul sau cuartul roz, sau cele din lemn, colorate, ori bijuteriile din pietre naturale, cristale, cuarturi, etc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 08:48 PM |
|