IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Shopping in Londra, am nevoie de sfaturi
kalua
post Mar 4 2007, 11:32 AM
Post #1

Musafir

La sfarsitul lui mai trag voi fi pentru prima data in Londra si binenteles ca pe langa obiectivele turistice vreau sa fac si ceva shopping la magazinele care nu sunt si aici. Aveti vreun sfat pentru mine?

Pana acum am auzit ca bazarurile in Portabello si Camden Town ar fi ok. Si magazinele din Covent Garden. Stiti ceva de ele?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies (1 - 7)
albinuza
post Mar 4 2007, 11:45 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

stai sa caut pe google... nu am nici cea mai vaga idee..io nici in vise nu am iesit din tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
have fun la cumparaturi..
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Kitten
post Mar 4 2007, 01:01 PM
Post #3

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(kalua @ Mar 4 2007, 11:32 AM) *
La sfarsitul lui mai trag voi fi pentru prima data in Londra si binenteles ca pe langa obiectivele turistice vreau sa fac si ceva shopping la magazinele care nu sunt si aici. Aveti vreun sfat pentru mine?

Pana acum am auzit ca bazarurile in Portabello si Camden Town ar fi ok. Si magazinele din Covent Garden. Stiti ceva de ele?

tot ce pot sa-ti recomand e sa te inarmezi cu curaj (pentru ca sunt niste pretuuuuuri....) si sa eviti oxford street sau sa intri in magazinele de acolo dar sa nu te uiti sub nicio forma la preturi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu nu mi-am luat decat suveniruri. mi s-a parut ca se gasesc aceleasi lucruri ca in restul eu dar mult mai scumpe. si din cate stiu eu marimile sunt ciudate (adica mult mai mari). pentru copii in schimb am auzit ca sunt ok si preturile si lucrusoarele.

in alta ordine de idei : ma oftiiiiiic (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) eu ma chinui sa strang bani sa ajung la budapesta.... si altii.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

PS sa mergi neaparat la madame tussaud's.... merita!

+Quote Post
Meg
post Mar 4 2007, 04:15 PM
Post #4

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

yup, lucrurile sunt mai scumpe in UK. cel putin raportandu-ne la romania. baremi stii ca's mai de calitate.. zic eu.. eu abia astept sa mai plec ca sa imi fac rezerva de cosmetice.

+Quote Post
janis
post Jun 12 2008, 01:59 PM
Post #5

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Ma gandesc ca ai fost deja ( la Kalua ma refer), dar postez oricum, poate mai are nevoie cineva. Eu am fost doar 3 zile la Londra, dar pentru buunarul meu a fost mai mult site seeing dacat altceva:P Am fost la Harrods, si in Camdon Town. Din Camdon Town mi-am luat esarfe, ceva condimente si un jurnal de calatorie din piele cu papirus:D In rest totul a fost exagerat de scump, si am zis ca poate ma intorc peste vreo 10-15 ani:P

This post has been edited by janis: Jun 12 2008, 02:00 PM

+Quote Post
Cindy
post Jun 12 2008, 02:14 PM
Post #6

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Subscriu...cand faceam transformarile din lire in lei....ma lua cu dureri de cap! Asa ca am decis ca singurul lucru intelept e sa nu mai fac transformarile!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 12 2008, 02:14 PM

+Quote Post
janis
post Jun 12 2008, 03:09 PM
Post #7

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Dar din pacate de transform de nu transform tot ajung la fundul sacului... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca Londra ramane un plan pentru viitorul indepartat...

This post has been edited by janis: Jun 12 2008, 03:09 PM

+Quote Post
Diana.
post Jun 30 2010, 12:39 PM
Post #8

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Posturile off, mutate la Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:41 PM