![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
stiu ca multe persoane prefera sa petreaca sarbatorile pascale in familie. Eu, insa, daca as avea cateva zile libere as zbughi-o din Bucuresti, mai ales ca am vazut niste oferte destul de tentante... din pacate s-a potrivit sa muncesc anul acesta (ca si anul trecut, de altfel (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ).
Voi ce planuri v-ati facut pentru mini-vacanta de Pasti? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu voi sta acasa si-mi pare bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
noi plecam la Roma cu niste prieteni. abia astept! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) si am un super noroc pentru ca anul asta se suprapune Pastele nostru cu cel catolic deci voi merge la slujba la Vatican. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
auzi, porumbelule calator, deja incepi sa ma enervezi cu calatoriile tale in jurul lumii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) devin pofticioasa
hai, vinde-mi pontu', ce job ai? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
porumbelul vinde si cumpara chimicale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) so, nothing glamorous! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
walpu, chiar ma gandeam la tine, iubita, cand vedeam cate o chinezoaica fardata misto. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu ma duc la prietenul meu care sta in padova si deja o matusa de a lui mi-a zis k ma duce sa vad si venetia.:Psi stau cel putin 2 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu stau acasa cu familia
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) eu am aflat deja de doua zile ca nu mai lucrez de Paste. huuray!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) iar asta inseamna o mini-vacanta de 4 zile. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) o prietena mi-a propus Kavala, Grecia. Daca a fost cineva pe acolo, va astept cu opinii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
PS: Nici nu stiti cat ma bucur de cele 4 zile asa ca vreau sa le fructific din plin! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:09 PM |
|