![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 13-April 07 Member No.: 1,473 ![]() |
ce fixative folositi?l'oreal ati incercat?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
mie imi place cel mai mult Elnett de la L'Oreal. mai am si din gama lor profesionala Infinium (parca asa ii zice) dar ori nu stiu eu sa ma dau cu el ori nu stiu ce sa zic. cert e ca nu-mi place, imi imbacseste parul.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu tot pentru Elnett votez. Nu incarca si nu imbacseste parul. Din pacate in Romania nu l-am gasit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Monicutza, tu de unde l-ai luat? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
parca din Amsterdam. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Vitamina, de la L'Oreal poti sa incerci si FX. Nu e la fel de bun ca Elnett-ul, dar cred ca e cel mai bun de pe piata romaneasca. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am nivea pt volum....sunt multumita pt ca nu mi-l incarca, de fapt nici nu se cunoaste ca sunt data, imi pastreaza doar volumul!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 13-April 07 Member No.: 1,473 ![]() |
si wella aurii cum vi se par? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu am wella mov.. pentru volum. e ok.. nu-mi mai amintesc ce am folosit, dar comparativ e mai bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
eu de la L'oreal nu cunosc decat gama din hipermaketuri,nu stiu cum se numeste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Gama L'Oreal pt styling din hipermarketuri se numeste Studio Line, am impresia, eu folosesc fixativul si spuma L'Oreal Volum Max, sunt foarte multumita de ele, am si Wella dar cele L'Oreal imi plac mai mult! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:03 PM |
|