![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 1-June 07 Member No.: 1,730 ![]() |
VA ROG AJUTATI-MA!
Mi-am cumparat o crema de la VICHY antirid si decand o folosesc , aproximativ 2 saptamani, ridurile sunt si mai vizibile! Sa fie ceva trecator ...sau nu?Sunt ff speriata, va rog dati-mi un sfat, o parere. |
|
|
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am avut de la vichy dar la mine dupa 3 sapt s au estompat, singura problema era ca imi apareau cosuri de la ea, nu cumva de la lotiunea tonica ti se trage gandeste te ce mai folosesti in afara de crema asta.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bine ai venit Karllitta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu una cred ca e ceva in neregula...o crema antirid nu trebuie sa aiba efectul asta.Cel putin eu asa stiu. As zice sa nu mai folosesti crema respectiva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Una peste alta cred ca este deja un topic despre creme antirid... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Bun.....Vichy,nici macar nu hidrateaza apoi sa combata radicalii liberi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E o marca pur sintetica si plina de siliconi!Face parte din trustul L oreal,singurul merit fiind brevetele solare pt.MEXORYL SX sau Ecamsule!In rest pur marketing!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dermatocosmetice, aka apa de ploaie la pret de pipi de dinozaur. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
O crema buna de noaptea pt fata stiti?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 10 Joined: 19-August 16 Member No.: 13,189 ![]() |
Recomand produsele spam ! Ofera rezultate uimitoare in lupta impotriva semnelor imbatranirii !
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-August 16 Member No.: 13,198 ![]() |
Renuntati la creme! Cel mai bun remediu antirid vine tot pe cale injectabila. Eu am scapat de ridurile foarte vizibile pe care le aveam la nivelul pomeților după ce am folosit spam si nu cred ca vreun produs cosmetic, precum crema de fata sau serumul facial ar fi putut avea acelasi efect, chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare. Mie mi-a starnit curiozitatea produsul acesta, inca de cand am auzit de el si chiar sunt multumita de pasul pe care l-am facut.. Il recomand tuturor si sunt sigura ca voi apela din nou la el pentru o alta utilizare. E si in varianta pentru ridurile fine si pentru cele mai pronuntate...si poti sa-ti retusezi si buzele.
This post has been edited by Diana.: Aug 31 2016, 10:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 4-February 15 Member No.: 12,746 ![]() |
VA ROG AJUTATI-MA! Mi-am cumparat o crema de la VICHY antirid si decand o folosesc , aproximativ 2 saptamani, ridurile sunt si mai vizibile! Sa fie ceva trecator ...sau nu?Sunt ff speriata, va rog dati-mi un sfat, o parere. Si produsul Impreskin poate sa ajute pentru eliminarea ridurilor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:54 PM |
|