IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Piele iritata a capului
RalucaS
post Jul 10 2007, 05:25 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,919

buna,sunt raluca am 23 de ani si as avea nevoie de un sfat. De ceva vreme mi-au aparut la radacina firului de par niste pete rosii care dau mancarimi puternice.acest lucru este dupa ce ma spal pe cap iar parul incepe sa se usuce Am incercat multe sampoane care nu mi-au folosit(multe antimatreata)din comert. Nu stiu cu ce sa dau ca sa treaca aceste probleme sau ce sa mai folosesc.M-am gandit ca poate sunt alergica la ceva substante din sampoane,nu stiu ce sa mai cred.cum sa fac ca aceste pete rosii care dau mancarimi sa nu mai apara?
La fel si matreata abundenta?

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies (1 - 5)
kary_pink
post Jul 10 2007, 08:32 PM
Post #2

Musafir

"cum sa fac ca aceste pete rosii care dau mancarimi sa nu mai apara?"

Raluca (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Este foarte important sa consulti un doctor,doar el iti poate spune cu siguranta care este problema ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jul 10 2007, 09:18 PM
Post #3

Musafir

Cred ca e dermatita seboreica, dupa cum expui simptomele insa tot medicul iti va spune mai bine. Din pacate, daca e ds de asta nu se scapa eventual se atenueaza.
Sanatate!

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 11 2007, 12:06 AM
Post #4

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

da, si eu cred ca este dermatita seboreica, din pacate. incearca dercos verde de la vichy, am cateva prietene cu problema asta si le merge mai mult decat bine de cand folosesc dercos-ul

+Quote Post
AdelaTm
post Jul 24 2008, 09:57 PM
Post #5

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,915

Vreau si eu sa intreb daca stiti un doctor in aceasta problema in Timisoara.
Vreau sa fie bun si nu dau multi bani.Eu am incercat samppoane pentru par sensibil profesionale.Nu am matreata.Nu imi trece.
As vrea sa incerc fiole,lotiuni.Eu as vrea sa stiu ,pentru ca nu imi dau seama scalpul e uscat sau gras?La cate zile sa ma spal?Vreau sa ma vopsesc,vreau sa ma fac frumoasa,dar nu stiu daca se poate.
Am folosit pana acum doar wella,acum as vrea sa folosesc joico,sunt blonda,dar n-am idee daca e mai mult decat wella si daca pot avand in vedere problema.Stiti alrceva decat vopsea ce sa folosesc si la ce preturi sunt.Vreau culori frumoase de blond inchis (nr 8).Radacina e c-am inchisa ,folosesc oxidant de 9 sau de 12.

+Quote Post
mnitescu
post Sep 4 2010, 07:55 PM
Post #6

Musafir

fetelor pentru produse profesionale inclusiv vopsea la preturi minime accesati www. EDITAT. RO sau EDITAT andreea telefon EDITAT joico tigi londa wella vitality's goldwell opi

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:44 AM