![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oameni cunoscuti pe net. Oameni cu care ne intersectam virtual destinele, fara sa vrem, "intimplator" zicem noi. Oameni pe care nu ii vom vedea poate niciodata. Oameni pe care insa nu ii putem uita, dintr-un motiv sau altul.
Sint multe nume pe care le-as putea pomeni aici. Foarte multe. O sa il pomenesc insa , deocamdata, pe cel al cuiva special, care ne viziteaza foarte rar. Pentru ca atunci cind a aflat ca mama mea are cancer, acel cineva a fost la Jerusalim si a platit o slujba. Pentru mama mea. Desi nu ma cunoaste. Desi nu o cunoaste nici pe mama mea. Asemenea lucruri nu se uita si nu se masoara si nu se pot rasplati cu nimic. Numele lui este Sorin. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu o nominalizez pe Diana, sefa acestui forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru ca, de multe ori mi-a fost alaturi cand am avut nevoie de un sfat, de o vorba buna sau pur si simplu de o conversatie usoara. Pentru orele lungi si placute petrecute pe telefon, pana ne taia RDS-ul linia, considerand ca am vorbit prea mult.
Pentru ca este realista si desi, problema pare incalcita rau, intodeauna are o solutie atata de simpla, incat te miri cum dracu nu ai vazut-o pana atunci. Pentru ca uneori, a fost cea care mi-a aratat luminita de la capatul tunelului. Multumesc, Lady Di! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
Forte (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) pentru ca desi este unul dintre cei mai ocupati oameni pe care ii cunosc isi gaseste intodeauna timp sa imi spuna exact ce trebuie fara sa-mi serveasca sabloane sau amabilitati, pentru ca nu mai departe de saptamana trecuta a reusit sa ma scoata la lumina cand eram undeva jos, in bezna depresiei, pentru ca vorbeste cu mine din suflet si fara sa imi tina lectii.
cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine, forte! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trist dar adevarat, eu am cunoscut pe net oameni mai de calitate si pe care ii respect mai mult decat pe cei din real life. Sunt prea multi sa ii enumar aici pe toti, dar din fericire 90% sunt aici pe forum deci ii am aproape (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt constienta de faptul ca e totusi o realitate virtuala si "out there" lucrurile pot sta fix pe dos, dar totusi nu ma pot abtine sa nu ma apropii de unii din acesti oameni. Cel mai tare ma surprinde si nu reusesc sa imi explic faptul ca cineva care nu ma cunoaste si cu care am schimbat doua vorbe pe net se ofera sa ma ajute cand am cate o problema, asa...din proprie initiativa si no strings attached. In viata de zi cu zi nu ma prea intalnesc cu asa ceva.
Tot ce pot sa spun e ca ma simt tare norocoasa ca v-am cunoscut! Gata....am ushchit-o repede de aci pana nu incep sa plang (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Moaaaa! Se denota o nota de sentimentalism la tine sau mi se pare mie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu te iubesc, nebuno! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am o lista foarte mare de oameni din astia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ally, acelasi lucru pot zice despre tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Liviu, sotul meu. L-am cunoscut pe net, la misto. Dintr-o gluma in alta, ne-am casatorit. Si totul e fain si vesel, radem si ne certam, ne pupam si ne ciufulim, ne iubim (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu e o gluma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si lista poate continua: am cunoscut persoane f faine, am avut si 2 iubiti cunoscuti in virtual (cu al 3lea m-am maritat), pe voi va cunosc tot de aici. Da, uneori oamenii iti sunt aproape doar cu un click. This post has been edited by Nimphetamin: May 13 2008, 01:26 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, pentru ca mi-a fost aproape cand am trecut printr-o perioada grea si desi nu am vazut-o niciodata fata in fata ci doar i-am auzit vocea la telefon si-a investit timpul pentru mine si pentru a-mi fi alaturi. Prietenele mele erau prea ocupate sa doarma (O citez pe una dintre ele: mie mi-e somn. Plangi si tu si descarca-te si daca nu-ti trece vorbim maine dupa ora 12 cand ma trezesc si o sa am dispozitie sa vorbesc cu tine.) sau... nu stiau ce sa spuna si deoarece erau plecate cu iubitii nu puteau sa-mi acorde ceva timp ca nu e frumos sa vorbesti la telefon cu prietena cea mai buna cand esti cu iubitul. Ii multumesc inca o data ca a fost atat de draguta sa ma asculte si sa-mi spuna vorbe bune. Vorbele bune sunt cel mai greu de spus si desi nu costa nimic, foarte multe persoane nu le spun, ba din potriva: arunca venin!
Mai sunt multe nume e enumerat aici printre care Andrei (tot cunoscut pe net) care m-a dus si m-a adus cu masina cand am vrut sa-mi iau lucrurile de la fostul pentru ca nu mai suportam situatia. A fost singurul care NU a zis: dar lasa draga, ce nu mai pot astepta lucrurile alea? Apoi ar mai fi Alex, un tip cu care am vorbit de doua ori si a treia oara cand i-am zis ca am nevoie de un costum special de scena a venit la mine acasa si mi l-a adus. Nu a intrebat daca stau departe si nici nu mi-a cerut ceva in schimb. Si eu am intalnit persoane de calitate in lumea virtuala si aici, pe forum, unde am cunoscut persoane de care m-am atasat. Intru zilnic chiar daca am de invatat sau de lucrat la un proiect. Citesc si zambesc... Nu scriu eu intotdeauna dar citesc cu interes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sora mea mereu rade cand zic: ia sa vedem ce mai zic fetele mele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:55 AM |
|