![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:D
a mea tot da tarcoale.. se uita la globulete cam .. ciudat.. si daca are chef incearca sa se si urce in copacel :o ale voastre sunt mai cuminti? :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aa e foarte frumos!! bestiuta mea se uita ca vaa-n rapa. daca mai dau drumu si la beculete... e feremecata. staaa si se uitaaa si mai intoarce capul asa intr-o parte cum fac ei cateii..e super misto. mai nasol e cand o apuca pandaliile si alearga prin casa ca nebuna si tre sa stau pe langa brad sa nu cumva sa alerge...direct in brad. da e tare amuzanta su dun partea mea poate sa-mi darame si dulapurile. e a mea si o iubste mama de nu mai poae si nu se supara pe ea. de ce oare????
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ca e o printesa! :-*
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ai mei motani au fost complet indiferenti fata de brad. am facut totusi brad anu asta (desi m-am luptat cu tot familionul care zicea ca o sa fie daramat de "cei 3 magnifici" dar s-au comportat ca niste lorzi indiferenti).
doar minou se mai credea din cand in cand cadou si il gaseam dormind sub brad. in rest... nici macar un globulet mutat din loc. |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
atat timp cat nu pun bomboane in pom, tanarul meu catel nu pare prea interesat..
|
|
|
![]()
|
|
forte: offtopic: esti aceasi utilizatoare cu minou si de pe un forum de animalutze? :hainoroc:
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
::) dap. continuam pe privat discutia daca vrei...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa vad cum va fi anul acesta. Anul trecut Ara era mititica si nu au fost probleme. Sper sa nu fie nici de acest Craciun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu trebuie sa recunosc ca sunt un pic speriata. Leon e mai salbatic el asa de felul lui. Parca vad ca voi aduna tot timpul de pe jos globulete si beteala facuta bucatele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Om vedea ce-o fi.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa speram ca o sa fie totul bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In fond... daca il darima, il darima si gata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Btw, Ara si-a furat-o aseara, a fost pedepsita ca voia cu orice pret sa se urce linga televizor sa sterpeleasca o jucarie la care nu avea dreptul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:24 PM |
|