![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind eram copil am vrut sa devin: pilot, chirurg, spion. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Slava Domnului, asta nu s-a intimplat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
avocata....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu vroiam sa nu cresc ca Peter Pan, nici asta nu s-a intamplat. Am vrut tare sa joc tenis doar ca mama nu m-a dat decat tarziu prin clasa a 10-a. Oricum dintr-a patra jucam cu peretele sau cu o prietena dupa ureche da am invatat ceva si asa. Aveam un teren de tenis, langa casa si jucam aproape in fiec zi. Cred ca daca ma dadea as fii facut performanta ca tare mi-a placut. Am zis ca daca i-o place fetitei mele o s-o dau dar de pe la 7 ani.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
cand eram mica vroiam sa fiu aviator, apoi doctor, balerina (chiar am facut 2 ani de balet), apoi prezentatoare tv, medic veterinar ...
si uite ca am ajuns sa fac facultatea de management-marketing...nici o legatura cu ce-mi doream cand eram mai mica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu am facut ASE-ul!...nici o legatura cu avocatura...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pfff...sa-mi amintesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
cred ca doctor..sau chimist ceva...pt ca de curand am gasit prin balcon..o grama de instrumente..pipete...pahare Berzelius..sticlaraie d'asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) detectiv...arheolog.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) aaa..si vroiam sa ma fac si Jacques Cousteau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
profa de engleza (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Regizor de film sau creatoare de moda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hah! Eu m-am razgandit de atatea ori incat cred ca am acoperit toate meseriile posibile. De la doctorita la actrita la politista, cantareata, dansatoare, scriitoare, avocata, patroana de bordel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu imi amintesc sa imi fi dorit vreodata sa lucrez in IT (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
eu am vrut sa devin arheolog din pacate pasiunea pentru isorie s-a pierdut pe drum.........
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:13 PM |
|