![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 11-October 07 Member No.: 2,398 ![]() |
[size="6"][/size]buna dragelor.sunt si eu intr-o mare dilema.sincer nu stiu cum sa procedez.acum 7 luni m-am despartit de prietenul meu, bineinteles ca a fost in mare parte vina mea, pentru ca i-am ascuns anumite lucruri. dupa parerea mea nu f grave.le-am ascuns pentru ca nu vroiam ca el sa sufere.dar el a plecat nelasandu-mi posibiliatea de a-i explica motivele mele.si de atunci nu am mai putut sa ma apropii de nici un baiat. tot gandul la el il am.de iubit nu mai pot iubi pe nimeni. stau cu baietii dar de iubit nu pot sa-i iubesc.acum am intalnit pe cineva care ma iubeste sincer si eu nu pot sa-i rasp sentimentelor.vreau sa-l iubesc dar traiesc cu speranta ca ma voi impaca cu fostul prieten. voi ce ati face daca ati fi in locul meu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am schimbat titlul topicului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ariana_aurelia, atat timp cat tu mai speri ca te impaci cu fostul, e normal sa nu te poti indragosti de altcineva. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
eu zic ca n-a aparut inca persoana care s-o faca sa uite de fostul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 11-October 07 Member No.: 2,398 ![]() |
Am schimbat titlul topicului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ariana_aurelia, atat timp cat tu mai speri ca te impaci cu fostul, e normal sa nu te poti indragosti de altcineva. aici ai dreptate.dar problema e ca nu stiu daca am sa-l pot vreodata uita.desi cred ca el nu-si mai aduce aminte de mine.merci mult pentru raspuns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu zic ca n-a aparut inca persoana care s-o faca sa uite de fostul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) merci mult pentru raspuns.asta cred si eu.dar mai sper sa se intoarca el. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu vreau sa sune rautacios, dar Penelopa care il astepta credincioasa pe Ulise cel Ratacitor, pe langa faptul ca e un mit, e un mit de acum 2000 si ceva de ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
cred ca din cauza a ceea ce spui tu, ca n-ai apucat sa-i explici motivele tale, tu consideri ca relatia nu e propriu-zis incheiata
ar fi bine sa va intalniti, sa-i explici ce ai de explicat, si cu ocazia asta mai mult ca sigur iti vei da seama ca lucrurile nu mai sunt ce-au fost si o sa poti sa-ti vezi de viata ta |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu cred ca ar trebui sa faci ceva..sa vorbesti cu el, sa ii explici tot ce trebuie..sa vezi daca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Abia dupa ce aflii ce simte si el....cred ca trebuie sa mergi mai departe intr-o anumita directie..cu el, sau fara el!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal ca nu poti trece peste atata timp cat consideri ca relatia s-a terminat in mare parte din vina ta. Nu dragostea ci sentimentul de vinovatie nu iti da pace. Dar una din dovezile de maturitate pe care ai putea sa le dai e sa recunosti ca ai gresit, sa iti asumi responsabilitatea si sa te impaci cu gandul ca uneori o greseala nu se mai poate indrepta orice ai face. Cu toate astea viata ta merge sau ar trebui sa mearga inainte, cu tot cu greseli asumate si lectia invatata din ele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
( am reinviat si eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
o intrebare celor care au dat deja solutia.... nu se poate oare sa gasesti o persoana fatza de care sa simti din primele momente ca este "al tau" .... si chiar daca relatia se termina sa ramai cu el in suflet si sa ai in continuare acel sentiment ? intreb si eu asa....fara nici o legatura... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deh..iubirile astea neincheiate sau neimplinite sunt cele mai periculoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tocma din motivul asta, ca nu iti trec (ba uneori chiar se agraveaza ) cu timpul si...nici nu vrei sa iti treaca. O relatie in care nu ai ajuns sa parcurgi toate etapele, de intalniri sub clar de luna la schimbatul scutecelor la copil...e o relatie pe care ai tendinta sa o idealizezi. In special daca obiectul iubirii nu mai iti este aproape, ai tendinta sa il urci undeva pe piedestal, sa ii atribui calitati pe care poate nu le are...ya know...the human mind is very tricky (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:13 PM |
|