![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/photos/articole/Poalelungisimintescurta25102007EDITF.jpg)
Merita citit: Ati patit-o si voi? Pentru ca mie mi s-a intimplat. Si nu o data. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poale lungi si minte scurta? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
In primul rand, felicitari autoarei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si da, am patit-o!! Iar de cand m-am casatorit, daca da sfantul sa ma imbrac intr-o fustita mai scurta, imediat imi atrag critici din partea cunoscutilor, critici voalate in aproporui fine, gen: "Vai, dar mergi la o nunta?" "Cu ce ocazie?" Da ce, Domn'le! Nu mai poate o femeie sa se imbrace frumos, ca automat trebuie sa mearga undeva? Obligatoriu? Uite ca eu vreau sa ma imbrac in fusta mini cand duc gunoiul! Uite asa, de-a dracului! Sa crape Popeasca de la 3 (o baba centenara) cand s-o uita pe vizor! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Autoarea merita toate felicitarile din lume! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Are dreptate, parol!- daca porti fusta scurta trebe musai sa fii "domnisoara", dupa cum daca porti fusta scurta si mai esti si blonda (cazul meu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) lumea deduce ca esti si "disponibila"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Da Maàt, si eu am patit-o...aveam chiar 36 de ani si m-am dus sa-l iau pe fiul meu de la internat pentru weekend eram imbracata cu o fustita de blugi scurta cu tenisi si sosete si un tricou alb...si toti colegii lui au strigat in cor...Stef...te cauta prietena ta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu insa m-am amuzat copios si copilu s-a simtit mandru de mine...Alta data eram in gara cu fiul meu si o babuta a gasit de cuviinta sa ne spuna "mama da ce frumusai sinteti si ce bine semanati" Si cind i-am spus ca eu sint mama si e normal sa semanam si-a pus saraca mina la gura de uimire....pentru mine este amuzant, chiar daca interlocutorul gindeste ca oi fi si fraiera dupa cum arat...de multe ori poate fi un avantaj!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu sunt in pantaloni si zi si noapte si,in plus, nu port tocuri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar parca, dupa ce am citit articolul lui Forte (sa ma corectati daca gresesc persoana) parca-mi vine sa fac experimente. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
*Pamantul se cutremura, revelatiile se ciocnesc unele de altele in miscare Browniana si lumina intelegerii ma inunda*
AAAAAAAAAA....Deci FUSTA era?! Eu am 22 de ani, si un corp mai "voluptuos" * care te maturizeaza,asta e*, insa mutrisoara nu mi se pare ca ar arata alta etate...In schimb din "Stimata Doamna" "Dumneavoastra" "Copii ce va fac?*multumesc Domnului ca nu e "nepoteii" (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) " nu ma scoate nimeni. Am ajuns sa jur ca la urmatorul care mi se adreseaza asa incep sa tip si nu ma opresc pana nu imi zice "pustoaico". DAR: Nu port niciodata pantaloni, nu detin nimic cu toc sub 7 cm iar fustele si rochiile se aventureaza catre genunchi si sub ca nu prea am ce arata, decat unui arhitect pasionat de forma podurilor de la Cernavoda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Acum inteleg de ce si ca nu sunt singura ce sufera. Bravos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multe puncte karmice pentru autoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Niciodata pantaloni?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
promit impresii marti cand ma duc la service cu masina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vrut si eu sa citesc articolul cu poalele insa nu merge adresa, si-mi pare tare rau, caci eram curioasa. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, unde-l pot gasi, plizzz let me know.
(IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cauta pe site, la editoriale
|
|
|
![]() ![]() |