IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Oare nu-l mai atrag?
crisa 2007
post Nov 10 2007, 10:32 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,599

buna ziua la toata lumea.am si eu nevoie de parerea voastra daca sunteti dispusi sa ma ascultati. sunt casatorita de 1 an si cateva luni si am avut o relatie minunata cu sotul meu.acum avem un bb de 3 luni si lucrurile intre noi parca s-au mai schimbat.il simt mai rece si mai distant. daca inainte faceam dragoste in fiecare zi,acum se intampla doar de doua ori pe saptamana,daca nu e obosit de la serviciu.nu stiu ce se intampla cu el.poate nu se mai simte atras de mine pt ca, evident , corpul meu a suferit niste modificari sau din cauza oboselii pentru ca un copil presupune multa munca sau poate si-a ga sit pe altcineva ,desi mi-e frica sa ma gandesc la varianta asat.in rest nu pot sa ma plang.ma ajuta acasa, nu se poarta urat,dar mi-e frica de faptul ca nu ma mai place si asta ar avea niste urmari nedorite. voi ce credeti?
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Pages V   1 2 >  
Start new topic
Replies (1 - 9)
kalua
post Nov 10 2007, 02:22 PM
Post #2

Musafir

crisa, e posibil ca el sa vada in primul rand mama in tine, se intampla la multi barbati asta. Vorbeste cu el si spune-i cum te simti, asta fara sa-i faci reprosuri.

+Quote Post
divi2007
post Nov 10 2007, 02:54 PM
Post #3

Musafir

dupa o anumita perioada de timp trece pasiunea de la inceput dar asta nu inseamna ca nu exista dragoste sau ca te ar insela, iar aparitia unui copil intr adevar schimba lucrurile, deja sunt alte responsabilitati iar daca mai e si stresat atunci se explica si mai mult situatia .
incearca sa fi fresh cat mai des posibil chiar daca copilul te streseaza si fresh nu ma refer la parfum ci fresh ca si atitudine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
crisa 2007
post Nov 10 2007, 02:59 PM
Post #4

Contaminat
*

incerc sa ma gandesc cat mai putin posibil la varianta cu inselatul,dar magandesc sa nu vina o vreme cand se va plictisi de mine si mi-e teama sa nu fie asta inceputul.n-as vrea sa-l pierd pentru ca este un om bun si primul si sper ultimul barbat din viata mea.am facut multe impreuna si ar fi pacat sa ne impotmolim acum.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 10 2007, 07:20 PM
Post #5

Musafir

crisa draga, cel mai bine ar fi sa aveti o discutie, sa-i explici ce simti si ce astepti de la el...poate e speriat de noua situatie si poate ca nu vrea sa te raneasca facand sex cu tine asa devreme, cine stie ce-i in capsorul lui...gandeste ca trece pt prima daca printr-o astfel de experienta si e total nepregatit. Spune-i ca-l doresti si ca e totul ok din punctul tau de vedere si usurel, usurel, o sa treceti si peste hopul asta. Sunt sigura ca din prea multa grija pt tine reactioneaza asa.

+Quote Post
crisa 2007
post Nov 10 2007, 08:04 PM
Post #6

Contaminat
*

multumesc pentru incurajari.Sper sa ai dreptate dr Wise si sa depasim momentul asta.n-as vrea sa fie sltfel,pentru ca avem un bb minunat care are nevoie de multa dragoste si de doi parinti care se inteleg si se iubesc.

+Quote Post
Ice_qween
post Nov 10 2007, 10:43 PM
Post #7

Musafir

Stai linistita crisa,nu cred ca el nu te mai doreste,dar acum aveti mai multe responsabilitati,sunteti parinti,nu mai e asa simplu ca si inainte.Precis el vede ca esti obosita si nu vrea sa te deranjeze,vrea sa te protejeze.Probabil este un barbat cu mult bun simt si care te iubeste cu adevarat.Si eu am patit ceva de genul,adica inainte sa raman insarcinata sotul meu ma dorea mereu,iar dupa ce am aflat ca vom avea un bebe(eram doar in prima luna)abia se mai atingea de mine,faceam dragoste o data la 3-4 zile.Si cand l-am intrebat daca nu ma mai doreste mi-a explicat ca de cand a aflat ca vom avea un copilas se simte ciudat,ca incepe sa aiba noi sentimente si este prea entuziasmat,dar ca ma vrea la fel de mult si in acelasi timp ii este frica sa ma atinga sa nu cumva sa patesc ceva.Eu am pierdut sarcina,si el si-a revenit la normal.Probabil si sotul tau este acum coplesit ca este tatic,lasa-l sa se obisnuiasca cu ideea.Oricum trebuie sa vb cu el,sa ii spui ce simti ca asa este cel mai bine.Eu cand am vreo nelamurire in primul rand pe el il intreb.Bafta.

+Quote Post
gabriela_k
post Nov 13 2007, 08:34 PM
Post #8

Contaminat
*

From: Toronto
Member No.: 2,514

QUOTE(dr_wise @ Nov 10 2007, 10:20 AM) *
crisa draga, cel mai bine ar fi sa aveti o discutie, sa-i explici ce simti si ce astepti de la el...poate e speriat de noua situatie si poate ca nu vrea sa te raneasca facand sex cu tine asa devreme, cine stie ce-i in capsorul lui...gandeste ca trece pt prima daca printr-o astfel de experienta si e total nepregatit. Spune-i ca-l doresti si ca e totul ok din punctul tau de vedere si usurel, usurel, o sa treceti si peste hopul asta. Sunt sigura ca din prea multa grija pt tine reactioneaza asa.

Crisa,nici eu nu cred ca este vb. de inselat asa cum spunea Ice si dr.wise este posibil sa aibe o retinere datorita faptului ca bb vostru este atit de mic si tu ai trecut printr-o nastere destul de recent.
Nici prin cap sa nu-ti treaca inselatul,un barbat care inseala nu-si mai ajuta sotia in casa,sex se intimpla f. rar,este in permanenta nervos,sensibil la mincarea ta,la tot ce faci ,cum il atingi...eu te-as intreba daca bb sta cu voi in dormitor?si asta ar fi un impediment,tine cont de el.
Nu te mai gindi la nimic,tu alaptezi acum,ai nevoie de liniste si de o viata frumoasa.O femeie simte cind ceva nu este in regula cu relatia ei cu sotul si tu nu cred ca simti asta,doar o mica frustrare de la faptul ca recunoaste... si tu esti obosita.Un bebelush consuma multa energi,efort din partea parintilor.
Iubeste-ti bebelushul si sotul si sa-ti faci timp ptr. fiecare in parte.Comunicarea este mama intelepciunii.

+Quote Post
crisa 2007
post Nov 14 2007, 09:03 AM
Post #9

Contaminat
*

QUOTE(gabriela_k @ Nov 13 2007, 09:34 PM) *
Crisa,nici eu nu cred ca este vb. de inselat asa cum spunea Ice si dr.wise este posibil sa aibe o retinere datorita faptului ca bb vostru este atit de mic si tu ai trecut printr-o nastere destul de recent.
Nici prin cap sa nu-ti treaca inselatul,un barbat care inseala nu-si mai ajuta sotia in casa,sex se intimpla f. rar,este in permanenta nervos,sensibil la mincarea ta,la tot ce faci ,cum il atingi...eu te-as intreba daca bb sta cu voi in dormitor?si asta ar fi un impediment,tine cont de el.
Nu te mai gindi la nimic,tu alaptezi acum,ai nevoie de liniste si de o viata frumoasa.O femeie simte cind ceva nu este in regula cu relatia ei cu sotul si tu nu cred ca simti asta,doar o mica frustrare de la faptul ca recunoaste... si tu esti obosita.Un bebelush consuma multa energi,efort din partea parintilor.
Iubeste-ti bebelushul si sotul si sa-ti faci timp ptr. fiecare in parte.Comunicarea este mama intelepciunii.

da , bb sta cu noi in dormitor,dar nu asta este probleme.aseara am vorbit despre lucrul asta inca odata si mi-a spus ca este obosit si se simte foarte slabit.am hotarat impreuna sa mearga la medic pentru ca,de vreo 2 zile , nu arata bine deloc.

+Quote Post
gabriela_k
post Nov 14 2007, 04:04 PM
Post #10

Contaminat
*

From: Toronto
Member No.: 2,514

QUOTE(crisa 2007 @ Nov 14 2007, 12:03 AM) *
da , bb sta cu noi in dormitor,dar nu asta este probleme.aseara am vorbit despre lucrul asta inca odata si mi-a spus ca este obosit si se simte foarte slabit.am hotarat impreuna sa mearga la medic pentru ca,de vreo 2 zile , nu arata bine deloc.

Crisa,sa mergeti la dr. cit mai repede.Aceste semne pot fi cauzate de multe....dar la mine o asftel de stare a fost cauzata de infestare cu Hepatita C.Eram in permanenta obosita si totusi analizele imi ieseau okay,dadeam vina pe orele lungi de lucur si zilele care nu se mai sfirseau.Eu sunt in permanenta in lipsa de timp...
Am descoperit Hepatita C,donind din intimplare singe mergind cu fica mea sa doneze si eu sa o suport pe ea in aceasta actiiune caritabila.Fiind acolo am hotarit sa donez si eu singe si asa am fost depistata.caci din analizele anuale care se fac la dr. de familie nu cuprinde testul de HC.
Deci fi alaturi de el si vedeti care-i problema.Te rog din suflet povestea mea sa nu te sperie,oboseala lui poate fi cauzata din mii de alte motive.Deci inca o data comunicare sta la baza unei realtii de succes in familie.
Te pupic si aveti grija de sanatatea voastra si de bebitza.

+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 11:42 AM