![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Acum citesc "Zahir"... Pare interesant...
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Lumii spatele" de Elke Heidenreich. Femeia asta poate sa scrie :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Incest-Anais Nin si in paralel si Mirona-Cella Serghi.
Incestul e mai complex...Mirona e o carte sweet(asta e cuvantul potrivit) cu miros de adolescenta.:) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 29-December 05 From: Bucuresti Member No.: 131 ![]() |
Acum citesc Hanul Jamaica. Este o carte scrisa de Daphne Du Maurier si nu e rea deloc :pistolar:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Balciul desertaciunilor si inca vreo doua care le-am inceput si le-am lasat insirate :-X. Nu ma mai adun sa citesc si eu ceva cap-coada :trozneala: :frustraree:
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Ca apa pentru ciocolata - Laura Esquiel.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
Opere de N.V. Gogol - vol 1
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 13-December 05 Member No.: 95 ![]() |
Acum citesc "Luni de fiere" - Pascal Bruckner. Dupa care urmeaza "Jurnal intim" - Marin Preda
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
acum nimic. dar ultima carte a fost "bucuriile vietii"- viata lui Van Gogh. super carte.
si vreau sa recitesc Papillon. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Marquez - Povestea tarfelor mele triste :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:59 AM |
|