![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tocmai ma gandeam ca eu prefer pastele uscate de la firma Barilla.
Mai sint bune si De Cecco si Casa Roma Antica, desi au disparut de pe piata daca stau sa ma gindesc bine. Voua ce produse de la ce firme va plac? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Intr-adevar, pastele integrale sau din grau dur de la De Cecco sunt ... (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) , nu raman lipicoase dupa fierbere si au un gust incredibil (bineinteles in combinatie cu ulei de masline)
Ramanand la paste, imi plac mult si foile de lasagna cu ou de la Barilla (non-Monti) , incercati-le cu incredere, nu veti regreta. (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Barilla capelini sunt niste spaghete subtiri care merg tare bine cu branza sarata care se topeste la cuptor.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ia sa mai vedem ce am descoperit... Bulion (de fapt pasta de rosii) de la Olympia, ca nu are o tona de sare, amidon sau alte prostii.
Rosii in conserva, decojite: Cirio si La Grande Famiglia. Laptele : La Dorna, rosu. Smintina neindulcita, crème fraiche, smintina in general: tot La Dorna. Frisca pentru prajituri si toruturi: Meggle, la cutie cartonata. Unt: Meggle, Napolact, Albalact in hirtie proaspat pentru prajituri si prajit, Napolact. Iaurt de la Oke si Campina. Branza telemea: tot La Dorna. Acum realizez ca le sint un fel de fan... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:58 PM |
|