![]() |
![]() |
ioanacamelia27 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt jucariile sexuale un mod de imbunatatire a vietii sexuale sau sunt folosite de cupluri pt a scapa de monotonia intervenita de-a lungul timpului?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu dar incep sa ma enerveze topicurile tale; alte subiecte nu te intereseaza pe lumea asta? totul se reduce la sex pentru matale? o carte, o dilema existentiala ceva?
http://www.elady.ro/forums/index.php?act=S...sult_type=posts Da ia zi-mi si mie: topic special pentru matale: in afara de curiozitati de-astea pidosnice legate de sex, alte aporii mai ai? eu inclin sa cred ca nu. adaugare:am impresia ca nu esti femeie ci un troll nenorocit. Si ca iti satisfac curiozitatea bolinda (bolind=bolnav) am sa iti spun ca mie imi nu plac entitatile umane cu proprietati de papusi gonflabile, ca le intepi si nu se dezumfla. Asa, ca tine. Ai pricipit? Sfat: fa un bine si abtine-te sa mai intri pe aici, ca sa nu fiu nevoita sa iti banez "dilemele". Considera asta un avertsiment public, al doilea nu o sa mai existe. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
asta vroiam sa spun si eu...parca sunt trase de par topicurile astea. dar presupunand ca e doar o persoana foarte curioasa , imi dau si eu cu pararea desi nu am experienta. cred ca "jucariile sexuale" sunt "utile" doar persoanelor cu probleme...de tot felul. acu sper sa nu se simta nimeni si sa-mi sara in cap...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
D'acord ca autoarea topicului e un troll, are votul meu inca de la primul post care l-am mai vazut in exact aceeasi forma si pe alte forumuri.
Dar pe de alta parte sunt f curioasa ce fel de probleme de tot felu se pot rezolva cu ajutorul jucariilor sexuale :| Splendora please enlighten me! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si pe mine ca nici io nu pricep. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
cred ca exista alte forumuri specializate pe probleme din astea......
|
|
|
![]()
|
|
Exista, insa trollul e o specie deosebita: intra si baga topicuri care lezeaza bunul-simt sau menite sa provoace scandal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asta e distractia lui. Trolul a fost banat: just in case. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
probleme..... la cap in mod special (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . exista atatea pozitii, atatea lucruri de facut ca sexul sa fie mai placut si mai "fun" ....daca tot aici e buba, si inca e nevoie prostii de genu asta? si daca tot nu e lume d-acord cu mine, ca sunt sigura ca se va gasi careva sa nu fie, apoi la ce jucarii va referiti care sar in ajutor cand e vorba de sex? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Splendora, cred ca nu sare nici una, chit ca-s din cauciuc... na, glumesc si io... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
elenacry |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu dar incep sa ma enerveze topicurile tale; alte subiecte nu te intereseaza pe lumea asta? totul se reduce la sex pentru matale? o carte, o dilema existentiala ceva? Da ia zi-mi si mie: topic special pentru matale: in afara de curiozitati de-astea pidosnice legate de sex, alte aporii mai ai? eu inclin sa cred ca nu. adaugare:am impresia ca nu esti femeie ci un troll nenorocit. Si ca iti satisfac curiozitatea bolinda (bolind=bolnav) am sa iti spun ca mie imi nu plac entitatile umane cu proprietati de papusi gonflabile, ca le intepi si nu se dezumfla. Asa, ca tine. Ai pricipit? Sfat: fa un bine si abtine-te sa mai intri pe aici, ca sa nu fiu nevoita sa iti banez "dilemele". Considera asta un avertsiment public, al doilea nu o sa mai existe. intru pe un forum, accesez tema DRAGOSTE SI SEX, apoi topicul 'jucariile sexuale' si raman cu gura cascata: QUOTE totul se reduce la sex pentru matale? o carte o dilema existentiala ceva? pai matalutza 'fondatoare', bolanda esti dumneata ca propui tema "dragoste si sex" QUOTE Dragoste si Sex Dragoste, relatii, sentimente impartasite sau nu, necazuri sentimentale, bucurii. Dragoste chioara si amor ghebos. Forum Led by: Administratori apoi intrebi de carti si dileme. cred ca tu chiar ai nevoie ceva cauciuc, deoarece carnea nu prea-ti prieste P.S. nu incerca sa ma banezi deoarece nu am de gand sa fac parte din asemenea prostie This post has been edited by elenacry: Apr 1 2011, 11:24 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:11 AM |
|