![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-February 08 Member No.: 3,211 ![]() |
Sal,
sa va prezint povestea mea....de la inceputul acestui an scolar m-am indragostit nebuneste de un tip absolut fascinanat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .Nu avea prietena si nu avuse nici alte relatii cu alte fete (am aflat de la o prietena fff buna de-a meA) si nici eu nu avusesem alte relatii cu alti baietzi.Nu am multi prieteni deloc deoarece toti cei pe care i-am avut m-au dezamagit fiind ipocritzi cu mine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) asa ca i-am pastrat doar pe cei care mi-au fost mereu alaturi .Acest baiat are o personalitate foarte puternica .....se enerveaza foarte repede ,nu este politicos nici cu profesorii (doar parerea profesorilor ,nu si a mea),si are si nota de la purtare cu un punct scazuta ,cu mine s-a purtat mereu frumos si a fost mereu calm ....ma facea deseori sa si rad si imi place de el ca are tupeu cu alte persoane nu ca mne asa de retrasa si fara tupeu....mereu politicoasa si asta nu e doar parerea mea ,mie mi-au spus-o profesorii si prietenii ca sunt timida si ca tre sa fiu putin mai indrazneata .Suntem total opusi ! ,Dar cu toate acestea eu nu i-am spus niciodata ca il iubesc deoarece sunt foarte timida si nici el nu mi-a spus macar ca sunt de gask sau ca ma simpatizeaza......ceea ce e mai rau e ca alti baieti care ma cunosteau mai de mult timp i-au spus ca sunt o ciudata pt ca nu am prea multi prieteni(pe asta am auzit-o fara sa vreau in timp ce ei conversau),ca nu imi place sa ma distrez si sa dansez(ceea ce e o prostie pt ca eu merg la multe petreceri si imi place fff mult sa dansez) asa k s-ar putea sa aiba niste impresii destul de rele despre mine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,la noi in clasa nu sunt decat vreo doua trei cupluri si acestea sunt luate mereu in deradere dar de ce nu stiu...odata un baiat discuta cu o fata cand o sa se hotarasca sa il sarute sa-l imbratiseze sau cam asa ceva si proful i-a intrebat ce discutau ...........si ei sinceri i-au spus .Atunci toata clasa a inceput sa rada in hohote si de aceea imi este frica sa nu se afle despre ,,dragostea mea secreta''. Dar intr-o zi o alta prietena de-a mea s-a hotarat sa ma intrebe ce simt in legatura cu Bogdy (care este ,, dragostea mea secreta'' si baiatul pe car il plac) printr-un biletel .Trebuia sa raspund cu da sau nu ,dar eu nu am vrut sa-i spun acelei fete exact ce simt si i-am scris: ,,mie nu imi e nici antipatic'' si ea a crezut ca eu il plac (ea are o parere fff proasta despre Bogdy) si a inceput sa rada de sentimentele mele (asta da prietena ipocrita )si mai presus de toate .......ia ghiciti ce a strigat in gura mare la ,,dragostea mea secreta'':Bogdy ,ai o admiratoare''(aratand spre mine).Eu i-am spus ca nu e adevarat si ca ea vrea sa ma faca s-a ma simt groaznic pt ca s-a certat cu mine(i-am zis-o lui bogdy desigur), IAr dupa ce eu am plecat ea i-a mai spus-o o data dar o alta prietena fff buna de-a mea mi-a luat apararea si din cate am auzit el nu prea a crezut ca il iubesc sau poate ca nu a vrut sa ii spuna prietenei mele........si cand o sa dau iar ochii cu el o sa ma simt groasnic (daca el nu ma iubeste o sa rada ....pariez pe asta) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) VA ROG ...SPUNETI-MI SI MIE CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ ASTFEL INCAT ASA ZISA MEA PRIETENA SA NU MAI IMI SPUNA CA A VAZUT EA CA IL PRIVESC INSISTENT PE BOGDY .....ETC SI CUM SA PROCEEDEZ CAND O SA-L MAI VAD IAR PT CA MI-E FFF JENA DE EL (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) CE PARERE O SA AIBA DESPRE MINE O SA SPUNA CA SUNT O OBSEDATA(chiar asa sunt dar el nu vreau sa stie?)AJUTATI-MA VA ROG!!!!!si scuzati-ma ca va-m pliktisit si va multumesc pt raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by ely: Feb 4 2008, 02:03 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-February 08 Member No.: 3,211 ![]() |
aproape 18 |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
ely , daca baiatul te place cu adevarat , atunci nu o sa ii pese ce zice lumea despre tine.
si daca nu te place , trebuie sa accepti asta si sa treci peste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "mie mi-au spus-o profesorii si prietenii suntem total opusi" - ce vrei sa spui cu asta , ely ? de unde pana unde au inceput sa vorbeasca profesorii despre tine si bogdy ? daca ti ar fi spus ca esti de gasca sau ca te simpatizeaza nu ti ar mai fi placut de el .. ca tie iti place tocmai partea asta a lui mai .. rece (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
troll ne-troll,mi-a placut sa-i citesc povestioara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
off...cand cresti iubirile au cu totul un alt curs...cuplul nu se mai gandeste cand o sa aiba loc primul sarut,ci cand o sa ajunga la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) deci clar ely e in gimnaziu.mi-aduc si eu aminte de indragostelile din gimnaziu...eu cu o colega il urmaream pe unu in fiecare pauza (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) deci nu esti obsedata...asa se manifesta la varsta ta...sa stai cu ochii pe el cand iese afara,sa treci "intamplator" prin fata blocului lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mmm...nush ce sfaturi o sa primesti tu aici.odata ce cresti e greu sa mai privesti situatia prin ochii unei fete de 13-14 ani wowhoho 18? poi la varsta asta nu ar mai trebui sa intri in pamant de rusine ca a aflat ala ca il placi.si daca colegii tai rad de chestiile astea sunt cam infantili (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by rozy: Feb 4 2008, 01:04 PM |
|
|
![]()
|
|
rozy , ely a spus ca are 18 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ce dulce esti. asa eram si eu in generala (cred ca in generala esti si tu, nu?). de fapt nici in liceu nu am progresat mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
ok sa vedem. cu "prietenele" cu gura mare la varsta asta nu prea ai viata usoara. eu iti sugerez sa o tii mai la distanta si preferabil sa identifici un element de care ii este si ei rusine (un amor secret ar fi perfect) si sa ii spui calm, in privat, ca daca nu se potoleste cu anunturile publice despre sentimentele tale, ai sa comunici si tu slabiciunea ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . stiu, nu e frumos ce spun eu, dar asa, facuta fara rautate, treaba asta iti va garanta ceva liniste. cu baiatul, orice ai face iti va fi rusine cand il vei intalni, e firesc daca il placi asa tare. incearca totusi sa glumesti cu el, sa nu il iei prea in serios. presupun ca nu te va intreba direct daca esti moarta dupa el, asa ca fii si tu un pic mai misterioasa si, dupa ce schimbati cateva vorbe - cateva poante, pleaca din senin spunandu-i ca ai ceva important de facut. pe el il va intriga, iar pe tine te va face pe tine sa pari stapana pe situatie. fa-l sa alerge dupa tine :-)! |
|
|
![]()
|
|
da , si mie mi a placut oarecum povestea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) e scumpa
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eeh...vezi?nu-s singura care a crezut ca e in generala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nu apucasem sa vad ca are 18. si sincer...nu prea cred ca are....biletele prin colegi in clasa a 12-a ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si cuplurile intr-a 12 deja am zis.se gandesc la altceva...nu cand o sa se pupe si imbratiseze....eu zic ca e mai micuta (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
si eu zic, dar rozy, nu baga fetei prostii in cap (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:04 AM |
|