![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 27-February 08 Member No.: 3,380 ![]() |
Buna, va scriu ca sa va cer parerea. Am reinceput sa discut cu fostul. Nu mai suntem impreuna de 3 ani. El intre timp s-a insurat iar eu sunt intr-o relatie serioasa. Dar am inceput sa vorbim din nou. Mi-a zis ca nu e fericit, ca s-a insurat dintr-o conjunctura. Eu nu mai simt nimic pt el, dar am incercat sa-i dau sfaturi cat sa-l ajut sa iasa din starea proasta in care era. Zilele astea am avut o convorbire cu nevasta lui, care s-a dat drept o prietena comuna de-a mea si de-a fostului. Si din pacate a cam aflat cam ce crede el despre relatia lor. La sfarsitul conversatiei am aflat ca era nevasta si nu respectiva cunostinta. Pe parcursul discutiei am recunoscut ca eu am tinut la el...dar ca acum nu mai am nici o treaba cu el. Se pare ca mai nou eu sunt acuzata ca ei se despart. Cica ea e insarcinata. Iar eu sunt acuzata ca l-am distrus pe el..ca i-am distrus viata. Eu cu el nu m-am vazut de mai bine de 1 an de zile. As vrea sa stiu parerea voastra. Daca sa ma simt sau nu vinovata, desi tipa e destul de deplasata.
Astept un raspuns si va multumesc. |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Delicata situatie dar nu am sa ma apuc eu sa te judec desi sunt de parere ca trebuia sa stai departe de fostul, relatia cu sotia si problemele lor.
Eu personal consider ca dupa o despartire fostul iubit/sot ramane 'fost' si atat, eventual un buna ziua si o amicitie simpla.Este imposibil sa nu fii subiectiva atunci cand el iti povesteste viata lui. Parerea mea ca indiferent ca stiai ca este sotia lui la telefon, o buna prietena sau o amica trebuia sa nu vorbesti despre ce'ti povestise el, pana la urma el a avut incredere si s'a confesat la tine iar tu... Cat despre vinovatie, nu esti tu cauza 'despartirii'(din cate am inteles), deci nu ai de ce sa te simti vinovata dar trebuia sa stai departe de problemele lor....parerea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 27-February 08 Member No.: 3,380 ![]() |
Delicata situatie dar nu am sa ma apuc eu sa te judec desi sunt de parere ca trebuia sa stai departe de fostul, relatia cu sotia si problemele lor. Eu personal consider ca dupa o despartire fostul iubit/sot ramane 'fost' si atat, eventual un buna ziua si o amicitie simpla.Este imposibil sa nu fii subiectiva atunci cand el iti povesteste viata lui. Parerea mea ca indiferent ca stiai ca este sotia lui la telefon, o buna prietena sau o amica trebuia sa nu vorbesti despre ce'ti povestise el, pana la urma el a avut incredere si s'a confesat la tine iar tu... Cat despre vinovatie, nu esti tu cauza 'despartirii'(din cate am inteles), deci nu ai de ce sa te simti vinovata dar trebuia sa stai departe de problemele lor....parerea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De acord cu faza ca nu trebuia sa povestesc ce-mi spusese el. Probabil am spus ce am spus pt ca roiam sa aflu de la altii daca eu sunt nebuna sa cred ca el s-a luat cam repede. E un amalgam de minciuna si adevar. Si binenteles ca toata lumea ma scoate pe mine vinovata. Dar eu nu m-am bagat in casa lor de nici un fel. In fine..o sa vad ce-o sa iasa din toata chestia asta. Intre timp am intrerupt orice legatura cu fostul. am sters numarul de tel. tot. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu te cred ca nu ai dorit sa le creezi mai mari probleme decat au,dar deobicei asa se intampla, cel care incearca sa rezolve o situatie mai degraba o agraveaza si este si acuzat...
Un sfat bun pentru el ar fi fost sa'i spui sa'si rezolve problemele direct cu sotia, sa discute cu ea si nu cu altii...dar acum nu'ti ramane de facut decat sa stai departe(ceea ce ar fi trebuit sa faci de la inceput)... Imi pare rau daca cautai suport moral si nu ai primit dar in viata este bine sa invatam din greseli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu te cred ca nu ai dorit sa le creezi mai mari probleme decat au,dar deobicei asa se intampla, cel care incearca sa rezolve o situatie mai degraba o agraveaza si este si acuzat... Un sfat bun pentru el ar fi fost sa'i spui sa'si rezolve problemele direct cu sotia, sa discute cu ea si nu cu altii...dar acum nu'ti ramane de facut decat sa stai departe(ceea ce ar fi trebuit sa faci de la inceput)... Imi pare rau daca cautai suport moral si nu ai primit dar in viata este bine sa invatam din greseli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu cautam suport moral. Doar ca stiu ca nu l-am determinat sa isi insele nevasta si nici nu l-a inselat cu mine. Asa ca...Eu nu ma simt vinovata..doar ca el e cam subjugat nevestei. Aia taie si spanzura. In fine, era mai bine sa nu ma bag. Ce-o fi o fi. Dar daca ea e desteapta vede cum s-au intamplat lucrurile. Dar nu prea cred, avand in vedere ca tipa avea intre indeletncirile zilnice...spionarea lui. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ce-a fost a fost..
puteai sa vorbesti despre vreme, politica etc. sau puteai sa tii pentru tine ce ti-a spus. chiar daca venea cunostinta X, se presupune ca omul a avut o oarecare incredere de ti-a spus ce ti-a spus. ca altfel trambita pe strada sau la toata lumea. acum.. ce-i de facut.. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
probabil ca mandria si satisfactia interioara ca lui nu-i merge bine in relatia actuala, dupa ce a rupt-o cu tine, te-au impins sa "te lauzi" in fata oricui ti-a iesit in cale. ma intreb, daca nu ti-ai dat seama la telefon ca nu e vocea "prietenei" care credeai ca este, cat de des apuci sa vorbesti cu acea persoana? asta inseamna ca ai spus tuturor ca fostul are probleme in casnicie?
eu consider ca ai de ce sa te simti vinovata, in primul rand pentru faptul ca nu trebuia sa stai sa-i asculti lamentarile jalnice de "neinteles". dar, sa speram ca vei invata din asta ca viata personala a altora nu este problema ta. a, si nu mi-a placut remarca ta, referitoare la faptul ca "ea taie si spanzura acolo". in primul rand ca tu ai auzit numai parerea LUI, nu cunosti ce s-a intamplat in casa lor, in al 2-lea rand, cine esti tu sa judeci oamenii, mai ales pe cei care nu au nici o legatura cu tine? This post has been edited by pescarush: Feb 27 2008, 04:14 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:20 PM |
|