![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Shopping: Ce ati mai cumparat?, cosmetice,haine,pantofi,accesorii
Partea a doua. |
|
|
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor la benvenuti cam ce scoruri sunt de la ce pret se ridica o o pereche de pantofi intreb ca la mine in oras nu sunt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si vreau sa mi programez bani pe cand plec sa mi iau
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Divi, sunt preturi ok adica intre 150 - 400 lei. Important e sa-ti placa si modelul. Nu prea m-am imprietenit cu vreun pantof din ultima colectie.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am vazut din ultima colectie pe site ul lor si mi au placut atatea modele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tenisii pe care i-am luat ieri:
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03149.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03152.jpg) This post has been edited by lxn: Mar 17 2008, 10:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
tenisi, bre, nu "tenesi".
Sa nu te mai auz cu "tenesi" 2. S.m. (Mai ales la pl.) încălţăminte pentru tenis. Pereche de tenişi. – Din engl., fr. tennis. Sint super cool! Sa ii porti sanatoasa! Cit ai dat pe ei si de unde i-ai luat? Sint din piele? Imi plac mult, eu prefer incaltarile sport simple, fara brizbizuri. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa traiti, madame (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le mai zbarcesc si eu, dar de aia sunteti voi prin preajma, sa ma trageti de ciuf. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tenisii ^^ sunt din Metro, firma Active si au costat 71 lei. Piele este numai pe partea superioara, adica boticul si limba, dupa ce scrie pe cutie. Si mie tot ce-i mai simplu imi place, sunt usor de asortat si acestia, spre deosebire de cei din panza, astia se curata mai usor, aspectul asta a fost hotarator pentru mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am corectat ineptia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte draguti, Lxn! Sa-i porti cu placere!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi-am luat si eu in sfarsit blugi si pantofi, dupa o perioada in care ma duceam dupa astea si ma intorceam cu tot felul de bluze, eventual si o geanta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am hotarat greeu, nu sunt foarte convinsa de ele, dar le-am luat.. Blugii cu talie foarte joasa si tendinta de skinny de la Franco Benussi si pantofii de la Pull& Bear. Ochiul meu a devenit foarte snob, de se uita numai la pantofi de 400-500 ron (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , dar astia au fost ok ca pret, dar deh nici nu sunt din piele.
Ce sresant este sa nu gasesti ce cauti, unde mai e terapia prin shopping?! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 18 2008, 12:12 AM |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mi-am luat pantooooooofi! (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
Mai pe seara pun poze. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:45 AM |
|