![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vi se pare normal ca o fata sa fie insarcinata si sa isi dea seama abia dupa 5,6 luni? :o
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
depinde de fata acum, sincer
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Parca iti povestisem tie pe YM invisible de fata aia..care la 20 de ani are 2 copii.Nu este casatorita,e de vreo 4,5 ani cu prietenul ei,si a nascut de 2 ori pentru ca nu si-a dat seama ca e insarcinata.Si-a dat seama abia cand era in luna a 5 a sau a 6 a.Dupa ce i-a nascut i-a abandonat in maternitate,si din cate am inteles au fost dati spre adoptie.Era sa nasca si al treilea copil,dar a facut avort spontan cand era in luna a patra.
Exista astfel de sarcini,fara nici un fel de manifestare?Exista sarcini cu menstruatie? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nu stiu sa iti raspund, dar am impresia ca acest topic este mai mult de "Sanatate" decat de "sex" ;)
Si da, mi-ai povestit, tin minte. |
|
|
![]()
|
|
Pai..e mai interesant daca e aici. :fluierat:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc:Cred ca m-am imbatat si am intrat unde nu pot da raspunsuri, desi Doamne fereste sa trebuiasca sa le gasesc!!! :hainoroc:
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Vi se pare normal ca o fata sa fie insarcinata si sa isi dea seama abia dupa 5,6 luni? :o N-ai sa vezi....doar daca dobitoaca a suferit de menstruatie cerebrala :( Sorin. ps. mai stii...poate e cangurita deghizata si asa nu si-a dat seama! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sorin .... :morideris: ;D
exista cazuri cand sunt sangerari dar nu menstruatie regulata .... fetisoara aia este complet ingnoranta ca sa nu zic altfel ... si in plus sunt multe multe alte schimbari care se petrec cu corpul unei femei insarcinate .... deci .... fara a vrea sa fiu rautacioasa Sorin are dreptate :hainoroc: |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi se pare normal, dar cunosc un caz :o Si nu era vorba despre o fatuca, ci despre o femeie in toata puterea cuvantului. Doctorii (mai multi) ii dadusera scris ca nu poata sa faca copii, avea si probleme cu ciclul, o luna ii venea, urmatoarele 6 nu...In timpul sarcinii nu s-a ingrasat, n-a avut burta (chiar si ea s-a minunat dupa unde s-a pitit copilul), ei, nu s-a gandit o singura clipa ca ar putea fi insarcinata, copilul l-a facut pe WC. Si s-a bucurat de copilul ala nespus de mult, il considera minunea vietii ei.
|
|
|
![]()
|
|
Eu,cu riscul de a fi rautacioasa,pot spune ca fata asta despre care v-am scris este nesimtita.. :(
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:44 PM |
|