![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Shopping: Ce ati mai cumparat?, cosmetice,haine,pantofi,accesorii
Partea a TREIA. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
very nice maieutul galben...si very nice si tzatzele care se vad foarte bine prin el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Adevaru e ca "ai cu ce domle...ai cu ce" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar ma gandesc ca nu il porti asa fara sutien p-afara ca o sa cauzezi multe accidente (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, albi, dar ai avut spor la cumparaturi! Ce fain iti sta cu pantalonii!!!! Nu-ti trebuie nici o fusta, esti mai hot asa.
Imi plac si bluzitele, aia galbena e draguta foc. ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) dar iti trebuie un sutien, desi barbatii nu cred ca s-ar plange!) Sa le porti sanatoasa! LE: vad ca angelu a zis-o mai pe sleau! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ee iote belea! acum tre sa-mi cumpar sutien ca io nu am (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
multumesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Maieul verde e tare frumos cu bulbuci si pantalonii iti vin bine.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa le porti cu placere Albi! Imi plac.
Imi place si prima rochita a lui Lexie. F buna sugestia pentru Empty, Fanny. Am impresia ca nu are sutien pe sub rochite si se vede un pic airuea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
multumesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
auziti? da acum dati si ceva sugestii pentru ala galben. ca nu cred ca merge sutien normal. ce as putea sa pun pe dedesub? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tenchiu, Roxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, eu stiu de existenta unui sutien din silicon, fara bretele si alte minuni, care se lipeste de sani si e ca si cum ai avea sutien. Si uite ca am si gasit pe net, deci trebuie sa fie si prin Italy. Arata asa: (IMG:http://www.dra.ro/magazin/images/invisblebra1.jpg) (IMG:http://www.divino.ro/48efbbc0.jpg) Am cautat pe google "sutien silicon" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) 45 lei cica ar costa... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
tks Fanny pt sugestie...tks Rox...mie`mi place si asa...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
mmm nu-i rau. dar oare nu se vede si ala prin bluza?
o sa ma interesez pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:28 PM |
|