![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Asa...cu dedicatie speciala pentru Mistaco :) ratacitul de la topicul despre sandalute.:)
Oja rosie la femei kitch sau chestie faina? Am avut azi la birou o discutie cu un coleg care spune ca asta e un lucru f fain din punctul de vedere al barbatilor.M-a speriat cand mi-a spus ca isi aduce aminte ca educatoarea lui "avea maini misto cu unghii rosii"... :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
sunt niste lucruri la femei la care barbatii reactioneaza instinctual pozitiv, si, in ceea ce ma priveste, unghiile lungi este unul dintre aceste lucruri. Si oja rosie, clar, favorita. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
invi, chiar iti place oja rosie? ???
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bah si io care aveam tot timpul senzatia ca faza asta e de "c..." :o
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mie chiar nu-mi place oja rosie. am incercat-o in gluma si pe mine, dar nu-mi sade deloc bine. :-
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Mie mi se pare sexy, dar numai la anumite ocazii si la anumite persoane.
Mistacul se pierduse pe la sandalute :morideris: :morideris: ;D, l-am vazut si eu, pe unde e un picior hop si el :D Cred ca toti barbatii au un fetis cu unghiile.... :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
QUOTE Bah si io care aveam tot timpul senzatia ca faza asta e de "c..." :o nu e mah, superstitie, terminati cu prejudecatile astea :o |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc:
Am ajuns si eu in sfirsit, ca am trecut pe aici, dar vazui ceva despre, barbati fiorosi si am iesit repede!!! :hainoroc: Cred ca gradele sunt de vina!!! :hainoroc: Revenind.......... oja............ nu pot acum sa ma exprim cu certitudine, dar nu neaparat, oja rosie face mina frumoasa, ca de Invi, arata ceva pe albastru!!! Sincer, cred ca prinde foarte bine la un ten mai inchis, creol, insa la un ten deschis, chiar prea ca varul aceasta oja va da un contrast prea strident!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Mistacule da' ce te pricepi la contrastele ojei cu pielea,bre :o
ah, uitasem.... :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc:
Asta nu ma ajuta.........decit sa adorm :P Contrastele le gasesc.......cind sunt treaz :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:33 PM |
|