![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca fiecare om are cel putin cate un pitic/ ciudatenie care lui i se pare fireasca, dar in ochii celorlalti e, well...ciudata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Intrebarea e ce faci/poti face ceva? in privinta ciudateniilor partenerului. De exemplu sa zicem ca el face des un anumit gest care pe tine te enerveaza sau are foloseste des o anumita expresie care te socate din sarite, sau are un hobby care tie ti se pare tampit, sau sforaie rau si tu dormi iepureste, etc etc. Ce poti face in privinta asta? Te impaci pur si simplu cu ideea si il accepti asa cum e, cu riscul sa innebunesti tu in timp? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca te impaci cu ideea ai incurcat-o in momentul in care ajunge sa te exaspereze '' ciudatenia'' (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu cred ca trebuie sa-i spui asa intr-un mod mai finut sau pe ton de gluma ca '' ciudatenia'' te cam deranjeaza si ai vrea sa gasiti o solutie. Trebuie sa ai si o motivatie si sa fii si atenta sa nu atinga orgoliul, stim noi ca orgoliul mascul este foarte sensibil... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau sa stii sa fii fata isteata. Spre exemplu al meu isi rodea unghiile iar mie imi venea sa-l ucid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am vrut sa fac teoria chibritului pe care el oricum o stia, ca nu se vede frumos, ca are o varsta bla bla...Asa ca i-am facut cadou o crema buna de maini si cand m-a intrebat cu ce ocazie, i-am spus ca am vazut ca are probleme cu mainile, ca par nehidratate si ma gandeam ca el ca barbat nu se pricepea ce crema sa foloseasca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I-am spus eu cat de buna este crema, cum ii va hidrata si unghiile bla bla. Iar el care oricum s-a prins de adevaratul motiv a reusit sa renunte si la naravul prost. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
asta da subiect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pe mine ma exaspera la un moment dat faptul ca se juca la greu pe calculator. acum mi se pare funny, cateodata imi pare ca un copil si-mi vine sa ma reped non stop sa-l pup. avand in vedere ca acum am dat eu in boala asta, chiar nu mai am de ce sa ma iau de el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in rest, am observat ca pe zi ce trece descoper chestii marunte (felul in care tine tigara in mana cand se uita la tv, cum mesteca zaharul in cana de cafea etc) care ma fascineaza pur si simplu. cred ca sunt eu defecta (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) sunt cateva chestii care ma enerveaza la el (tonele de cola, mancarea semipreparata), dar incerc sa il educ si in anumite privinte imi iese. am avut grija sa il obisnuiesc sa mergem impreuna la cumparaturi si de multe ori fac mutre la ce vrea sa puna in cos si mai renunta la una alta. facem progrese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca de fapt cheia este ca reactia initiala de amuzament si ingaduinta fata de gesturile sau ticurile lui de la inceput sa nu se transforme cu timpul in pitici pe creier si motive de cearta din senin. si mai ales, modul in care alegi sa ii comunici chestiile care te deranjeaza trebuie sa nu ii dea lui impresia de ceva obligatoriu, trebuie sa il faci sa ajunga singur la concluzia ca e bine sa schimbe anumite lucruri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu de patru ani ma chinui sa il fac pe al meu sa se descotoroseasca de prostul obicei de a-si rupe pielitele din jurul unghiilor. Am incercat si cu frumosul si cu uratul si cu rugatul si cu explicatul...acum pur si simplu ii dau cate o palma peste maini de cate ori il vad ca face gestul.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehe, da, interesant topicul, n-am ce spune. Si al meu are "ciudateniile" lui pe care nu are rost sa le insir pe aici, insa cu unele m-am obisnuit si trec peste, desi uneori il taxez in gluma pentru ele, altele incerc sa le indrept, cu altele, putine, probabil nu ma voi acomoda 100% niciodata. Insa cand iubesti, treci peste anumite chestii. Si cu siguranta si noi avem ciudateniile noastre de care poate ei nu ne spun... sau poate suntem perfecte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu siguranta nu suntem nici noi perfecte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kary, pe mine au incercat mai multi sa am descotoroseasca de rosul unghiilor pana in carne, insa fara succes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chinte, asa e cand iubesti, te fascineaza toate maruntisurile la el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Esti o fericita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cat despre cola si semipreparate stai linistita ca din punctul de vedere al mancarii poti schimba un barbat cel mai usor, atata vreme cat o sa stati impreuna si o sa gatesti tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie dintre "ciudatenii" enervante cred ca cel mai des mi se reproseaza de catre barbati ca injur prea mult (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si ca in general nu am un comportament de-asta f feminin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu mi se reproseaza nimic (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Glumesc, evident, insa nu-mi vine nici o idee acum.
Mda, stiu ca nu suntem perfecte, nimeni nu-i perfect. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Conteaza intr-o relatie cat de mult stie si e dispus fiecare sa lase de la el, sa accepte, sa vrea sa corecteze sau sa ajute. Sunt convinsa ca multe chestii se pot rezolva cu vointa (bine, atata timp cat nu ai un capcaun langa tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sincer?
Nu ma prea impac...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) is cam incapatanata, nu prea renunt eu asa usor... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) deobicei face ca mine, numai sa nu ma vada bosumflata...si de multe ori imi pare rau ca-s cam...exagerata |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, pe mine au incercat mai multi sa am descotoroseasca de rosul unghiilor pana in carne, insa fara succes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am facut faza la inceputul relatiei cand stiam ca ambitia si dorinta de a impresiona pe cel de langa tine te ajuta pentru a te descotorosi de un narav. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da kary...adevarul e ca atunci e momentul sa fortezi nota, ca dupa aia cand se vede omu instalat comod in relatie nu se mai gandeste decat cum sa-si conserve cat mai bine putinele ciudatenii ramase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:14 PM |
|