![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multe reguli n-or mai exista, dar cateva, la tinutele clasice, mai sunt si raman.
Camasa pentru papion Exista doua feluri de camasi si numai astea doua se potrivesc la o tinuta clasica cu papion. Ambele se poarta numai cu butoni, trebuie musai sa aiba mansete si nasturii din fata sa fie acoperiti. - cea cu rever numai in fata (IMG:http://www.berufskleidung-thorwart.de/shop/images/11004_111203_weiss.jpg) -cea cu rever normal (IMG:http://www.hirmer-grosse-groessen.de/fileadmin/pic_db/0015183300/008_2.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pt el, la o tinuta eleganta, sosetele trebuie sa fie in culoarea tinutei si nu intr-o culoare contrastanta
Pt ea, cate culori e ideal sa potrivim intr-o tinuta? Eu stiu ca 3 hai cu greu 4. Ce depaseste e deja prea mult in my book. Un look ce nu mi-a inspirat niciodata o combinatie reusita a fost pantofi albi sau f deschisi la culoare la ciorapi negri. Urasc combinatia asta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Urasc cu toata dragostea (sau nu) strampii (dresurile, nu stiu cum le ziceti) aia de culoarea piciorului. Pe langa faptul ca arata urat, nu le vad niciun rost. Daca e sa port strampi, aleg mati/colorati sau mati si colorati.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
'ura' ta indulcita nu se incadreaza la reguli vestimentare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Dresurile subtiri (nu cumpar niciodata mai mult de 15 den, cei mai frumosi au 8 den) sunt foarte finute, Paste, nicidecum nu arata urat. A da, daca sunt stralucitoare sau mai stiu eu cum, dar cele exact de culoarea piciorului ascund imperfectiunea pielii.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Mie imi par, nu stiu cum, hai sa zic "cheap".
Pai Cleo, era o regula de-a mea:), neoficiala, care-mi interzicea purtarea lor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O tinuta clasica eleganta nu se poarta fara ciorapi, chiar si la 40 de grade Celsius, asta chiar ca-i o regula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Daca ai sti cat costa un dres fin fin de buna calitate, numai cheap nu sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Glumesc.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pt el, la o tinuta eleganta, sosetele trebuie sa fie in culoarea tinutei si nu intr-o culoare contrastanta Pt ea, cate culori e ideal sa potrivim intr-o tinuta? Eu stiu ca 3 hai cu greu 4. Ce depaseste e deja prea mult in my book. Un look ce nu mi-a inspirat niciodata o combinatie reusita a fost pantofi albi sau f deschisi la culoare la ciorapi negri. Urasc combinatia asta. Sau pantofi negri cu sosete negre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de reguli...ce culori vi se pare ca nu merg niciodata combinate, sub nici o forma?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:57 PM |
|