![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nu stiu daca se mai poate, pentru ca deja am avut parte de o interpretare, dar as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept de la anul viitor.
Am o grmada de proiecte pentru anul care vine si sunt curioasa daca se vor indeplini. Data si locul nasterii: 14.06.1988, Craiova Ultima zi de nastere: Bucuresti. Daca nu mai e posibil nu ma supar. Am zis ca incercarea moarte n-are (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Phili nu cred ca ai precizat mai exact ce domeniu te intereseaza.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai am vazut ca si dr. Wise a cerut acelasi lucru si i-a fost facuta interpretarea....
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Pai am vazut ca si dr. Wise a cerut acelasi lucru si i-a fost facuta interpretarea.... Philia, nu voi raspunde aceleasi persoane pentru ca nu intentionez sa fac horoscoape foileton aici. In acest timp, pot raspunde unei fete care a pus o intrebare de 8(opt) ori in alt loc ca sa primeasca un raspuns. Nu am specificat acest lucru, pentru ca mie mi s-a parut ca e de la sine inteles. This post has been edited by Vesta: Nov 11 2008, 10:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Multumesc!
Nu-i niciun fel de suparare, am si zis : incercarea moarte n-are! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:59 PM |
|