![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am baut dimineata doar cafea neagra.
La pranz am fost la cantina, am vrut sa mananc peste, aveau ton la gratar, dar inca nu era pus la bataie. Dupa vreo 3-5 minute de asteptat am renuntat la el si mi-am luat paste in sos de ciuperci. Inainte am mancat o salata asortata. Dupa-amiaza m-am bagat rau de tot in bile umplute cu rom (de-alea austriece care au si nuca de cocos). Seara, la intrunirea de la firma: un crenvurst cu mustar, un covrig nemtesc, putina pasta-salata de ton si Obatzda, o gogoasa infuriata cu umplutura de mousse de ciocolata. Asta a fost si ramane pe ziua de azi. Cred ca-mi mai fac un ceai, inca nu stiu de care. Voi? |
|
|
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi dimineata paine cu vinete, si acum o felie cu zacusca, ne este asa de foame la birou si am gasit un borcan de zacusca la o americanca in birou si am furat-o (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si cica is la cura. Si vom primi si mancarea intr-o ora, chiftele cu sos de visine, yammy.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Kalua, de cand voiam sa deschid si eu un astfel de topic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Am fost tentata si cand eram gravida...ca simteam nevoia sa scriu pe undeva, dupa Monti.
Ieri: - un mar - iaurt Tnuva 4% grasimi cu fulgi de grau; iaurt Tnuva cu branza de vaci - 2 placinte cu branza si una cu mere - piure cu ostropel de pui - paine ciabatta cu un iaurt Tnuva, o placinta cu mere - si ceai de lactatie la greu. Azi: - ceai de lactatie - o banana - lapte cu melci si fulgi de grau va urma. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, rhum cocos! alea cu papagalul pe cutie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ai-ai, sunt super.
Dimineata abia am apucat sa manc niste coliva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... nu radeti, imi place arpacasul si astia ii zic desert cu grau si nuca si niste milka pe la 12 ca mi s-a facut foame si n-am avut timp sa merg sa manc. Pe la 4 am mancat o salata waldorf cu sos de iaurt- mar, salata verde, telina, morcov, pastrama de piept de pui, ananas, nuca, semnite de dovleac, lamaie. Apoi 2 inghitituri de clatita cu nutela si nuca. Mai pe seara m-a corupt cineva cu un miniecler si acuma imi vine sa vomit de la el- nu suport prajiturile facute in cofetariile de la noi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, walpu, de-alea cu papagal, ne-au trimis colegii din Viena doua pungi de cate-un kil fiecare.
Ieri: dimineata cafea neagra, la pranz un mar, apoi sarmalute cu smantana, o portie modesta (le-am avut congelate). Dupa-amiaza o mana de miez de nuca, iar seara doua felii de paine integrala cu nuci, crema de Philadelphia cu rucola si seminte de pin, crema de ton, 3 mini chiftelute cu niste sos de chili, o bucatica de pizza, mozzarella cu rosii cocktail, sunca cruda cu pepene galben, sunca spaniola cruda fara nimic (taiata proaspat de pe cracul de porc care era insurubat intr-o dracie de-aia speciala), doua guri dintr-o gogoasa produsa industrial (mi s-a facut gura patinoar dupa ele, bleah!). |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri:
- o banana, dupa ceva vreme un iaurt cu fulgi de grau si apoi un iaurt cu un colt de paine - coliva - pilaf cu ciuperci si pulpa de pui - o chifteluta de salau (coapta pe gratar), legume la grill (dovlecei, ardei gras, ciuperci) cu pulpa de pui tot la grill; 2 lingurite de coliva. - ceai de chimen cu anason |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi:
micul dejun: o cafea mica decofeinizata, un ou fiert moale, jumatate de mini-chifla cu unt, o felie piept de curcan afumat, o felie de cascaval delicat la gust, jumatate de felie de paine integrala cu o felie de sunca cruda de porc si-o felie de Emmental, cateva rosii mici, castravete, cateva felii prajite de bacon, un carnacior proaspat prajit, ciuperci dinstuite, jumatate de rosie facuta pe gratar cu niste cascaval pe ea, o napolitana belgiana cu fistic macinat pe ea, ananas proaspat cu iaurt, doua cani de Earl Grey cu lapte. Pe la 3: doua mini prajiturele (sunt asa, cam 2 pe 2 cm) Pe la 6: sticksuri de castravete si morcovi, cateva felii de ardei gras rosu cu guacamole, foarte putin antipasti |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri:
Mic dejun: cafea cu lapte Pranz: Cartofi prajiti si carne de curcan la cuptor cu aroma de afumatura si usturoi( la punga) Gustare: Ciocolata alba Seara: am mancat la restaurant chinezesc porc in salsa picanta, mixt de friptura de peste si o prajitura cu mandarine ( Mi'am schimbat parerea si despre mancarea asiatica de care inainte nu ma atingeam) Azi: Mic dejun: cafea cu lapte si ceai verde Pranz: Rulouri la cuptor cu varza, morcov, ceapa si masline negre si spaghetti cu vongole Gustare: Salam de biscuiti dupa reteta Marbellei ( multumesc pe aceasta cale) Seara: omleta cu kaizer rosii si grana |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
ieri:
dimineata o cafea si un pain au chocolat, pe la 10 niste nuci la pranz o supa crema de dovleac cu crutoane, un escalop de pui in sos alb si salata, tarta cu lamaie la desert seara o salata du "Chef": salata verde, rosii, ciuperci, sunca afumata, oua... si o salata de fructe astazi: de dimineata doar o cafea la pranz niste snitele cu salata dupa masa o clatita cu dulceata de capsuni, o clatita cu nutella si niste briz brizuri de pe la carnaval... in seara asta mi-am facut un gris cu lapte si atat |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
De dimineata - 300 ml suc de portocale, proaspat stoarse
La pranz - un mix de fructe Si pe la 6 (cand e ultima mea masa pe ziua asta, cred) - peste la gratat, cu broccoli si cartofi natur + o salata verde, simpla dar foooarte buna. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:22 AM |
|