![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 19-March 09 Member No.: 6,126 ![]() |
Buna!
As avea si eu nevoie de un sfat, va rog. Am citit pe acest topic si am vazut ca va pricepeti la parfumuri. Vreau sa-mi cumpar si eu un parfum fain, dar nu prea stiu ce sa incerc, ca sunt atat de multe... As vrea un parfum care sa poata fi purtat in orice moment al zilei, la tinute casual si nu as vrea sa fie dulce. Mentionez ca am varsta de 27 de ani. Daca puteti sa-mi spuneti cam ce parfumuri as putea sa incerc... Multumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce culoare de par ai si ce ochi? Temperament? Iti plac parfumurile fresh sau cele patrunatoare? Ca sa stiu ce se poate recomanda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 19-March 09 Member No.: 6,126 ![]() |
Multumesc!
Culoarea parului este saten deschis, iar ochii ii am verzi. Sunt o persoana nu foarte dinamica, usor sensibila. Imi plac parfumurile patrunzatoare, dar nu exagerat, nici cele fresh nu ma deranjeaza, dar parca nu as vrea sa fie fresh si atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uuuh, parfumurile se aleg in functie de culoarea ochilor/parului? Pfa! Uite cum afla omul chestii noi. Mie mi s-a pus pata pe Givenchy - Ange ou Demon, si mor, il vreau tare tare tare, da` n-am bani :-<
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Simonad, deocamdata imi vine in minte Euphoria -Calvin Klein. Poate fi purtat oricand la orice tinuta. Ma mai gandesc si poate mai vin si fetele cu idei
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc! Culoarea parului este saten deschis, iar ochii ii am verzi. Sunt o persoana nu foarte dinamica, usor sensibila. Imi plac parfumurile patrunzatoare, dar nu exagerat, nici cele fresh nu ma deranjeaza, dar parca nu as vrea sa fie fresh si atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hm. Ne asemanam; eu sint blond inchis cu ochi verzi. Cere o mostra de Tresor de la Lancome si una de F for Fascinating de la Ferragamo. Arata asta (IMG:http://lh5.ggpht.com/_SZS_NDhV7W4/SUJ_KGL6Q7I/AAAAAAAAAQE/XXz0W2UfIjY/s800/Salvatore%20Ferragamo%20F%20for%20Fascinating%20(W)%20EDT%2090ml.jpg) (IMG:http://parfumuri-replica.com/items_images/1222881154lancome-tresor.jpg) Uuuh, parfumurile se aleg in functie de culoarea ochilor/parului? Pfa! Uite cum afla omul chestii noi. Mie mi s-a pus pata pe Givenchy - Ange ou Demon, si mor, il vreau tare tare tare, da` n-am bani :-< Da, la blonde de exmplu nu va merge nicicum un parfum cu note pregnante de mosc. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, ca parca eu stiu care-s alea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Scrie pe ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
poti sa incerci si o mostra Lacoste - Pour femme
(IMG:http://www.amande.cz/system/media/products/90_lacoste-pour-femme.jpg) L.E. am uitat sa-ti urez bun venit (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Multumesc frumos pentru sugestii si sfaturi si pentru urarile de bun venit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa merg zilele astea sa vad ce gasesc, ca sa pot incerca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 05:35 PM |
|