![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Urmarea de la eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Neata! Io am adormit ieri pe la ...habar nu am cit, poate chiar 8 seara, ca azi m-am trezit cu noaptea-n cap! |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Hai sa va arat ceva, ca sa-ncepeti ziua cu un zambet: DACIA Kalua, tu ce masina ai? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ooh, ce onoare, postez pe prima pagina la bar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Neata! Ma duc la pregatire pentru licenta. Da` nici nu stiu de ce ma duc ca ultima data m-am certat cu profa ca ea zicea o formula care nu era corecta (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Aseara am adormit uitandu-ma la filmuletele cu Derren Brown de pe youtube. Am ajuns la partea 6. Auzi Angel, dar tie de ce iti placea tipul? Ca-i destept? Ca de aratat arata destul de normal. M-a trezit Sara de la 3 la 5. Acum o pazesc sa nu se intoarca pe burtica, ca abia a mancat. Doctorici, am vazut si eu filmul ala acum ceva vreme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . S-aveti o zi frumoasa! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai imi place ca e destept si putin evil asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (pentru partea cu evil iti recomand seriile cu Trick or Treat). Dar mie imi place si cum arata, nah, asta e, am io gusturi mai gay se pare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a exprimat si al meu ca vrea sa vada ce spune el acolo.
M-am mirat, ca de regula, noi avem aceleasi gusturi la barbati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Astazi...zi la fel de incarcata ca de obicei, doar ca mi-am adus catelul cu mine la lucru, nu se simte prea bine, toata noaptea nu am putut dormi din cauza asta, in pauza de pranz mergem la veterinar. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
N-am Dacie, bre. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am vazut soare afara si-am zis sa ies putin la balcon, sa ma bucur de caldura unei zile de iunie...de unde?! Am intepenit de frig! Am cautat temperatura pe site-ul aeroportului, stiti cate grade sunt?!! 8,4 C. Nu poci domle sa-mi setez creierul pe "caldurile" astora! Bag seama, e musai sa-mi cumpar un pulover care sa se asorteze la orice tricou, aici e crima si pedeapsa sa pleci imbracat de vara dimineata. Te poti trezi cu turturi la nas! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:23 PM |
|