![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte 0,1%,fulgi de ovaz cu mar ras
P brocolli cu cascaval,ou si smantana,un pic de unt si pulpe de pui la gratar cu o salata mare de rosii,castraveti,ardei,ceapa,un pahar de vin,cafea cu lapte0,1% C fructe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Meniul meu azi:
MD- paine filosofala prajita cu almette si castravete, ceai P- ciorba de fasole verde cu crackers de branza de burduf cu susan C- struguri albi |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Seara buna Doamnelor!
Meniul meu de azi : D: mar ras cu scortisoara P: ciuperci la gratar+orez basmati cu legume+salata de varza C: struguri Va doresc o seara superba! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Meniul meu pe ieri:
D: wasa cu branza si lapte cu cacao P: carnati cu branza si ridichi G: alune C: orez cu lapte |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! Eu cafea decofeinizata si cu lapte 0,1 azi. Nu stiu cind o sa maninc ca am multa treaba.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fides, asta nu e Monti! Lasa treaba si baga ceva-n gura! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu am zis ca e monti bre. Minca mai tirliu ca m-am trezit tirliu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor!
Eu azi am mancat conopida la cuptor cu ou peste (si cu niste faina de naut pusa in ou) ca ieri seara am mancat doar peste si un colt de paine( stiu ca nu e voie seara, dar nu ma pot abtine cand e asa buna calda) si nu am mai facut ieri conopida. Azi: d: paine integrala cu tarate si 2 iaurturi mici 0% p: conopida la cuptor cu piept de pui la gratar si cioco cu 75%cacao (iar am mancat aproape 4 patratele). Eu daca mananc nu ma pot opri la 2 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) s: spanac si fructe (probabil portocale) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte 0,1%,fulgi de ovaz cu mar ras
P mancare de mazare ,cudoua ochiuri peste o felie de kaiser,salata de rosii cu ardei,ceapa,un pahar de vin,cafea cu lapte0,1%,cioco(3 patratele) C fructe:pere,mere |
|
|
![]()
|
|
Eu, azi:
MD- o grefa, fulgi de ovaz cu lapte P- cioba de fasole verde, putin cascaval, cioco neagra (4 cubulete) si ceai C- pomello, spaghete integrale cu sos de rosii si busuioc, ceai G- o para This post has been edited by bookaholic: Nov 19 2009, 01:21 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:57 AM |
|