![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce este fericirea? Un cumul de simtaminte placute care ne scot din griul cotidian... Care sint micile voastre placeri? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte frumos! (IMG:style_emoticons/default/inimoara.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Ce frumos! Hm...am intrat acum intr-o stare de vis. Ma simt invaluita de o bunadispozitie. Mersi Dia pentru filmuletul acesta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 30-December 09 Member No.: 7,700 ![]() |
Mici sau mari placerile vietii vin si pleaca . E important cum le traim noi cum le facem noi mici sau mari. unicul "sfat" pe care imi permit sa-l dau este sa nu treceti pe langa ele zicand "lasa ca acum am alte treburi mai importante de rezolvat"pt ca e foarte posibil sa nu ne dam seama ce pierdem decat foarte tarziu. Nu vreau sa filozofez pe aceasta tema dar ceea ce spun e o realitate. De ex daca azi ma trezesc si vreau sa fac ceva ce n-am mai facut niciodata ( sa ma plimb la 6 dimineata sa vad rasaritul ) trebuie s-o fac pt ca o fac pt mine . Chiar daca situatia nu permite (vezi filmuletul) trebuie sa tragem din viata tot ceea ce ne face placere. Nu scapati ocazia!!!!!!!!!!!!! Viata ofera daruri cand nici nu te astepti ,suntem permanent inconjurati de problemele zilnice nu le lasati sa acopere unica "sclipire" de copilarie pe care o aveti in suflet (apropo oare de copii sunt mereu senini si fericiti? ) Priviti pe strada cati oameni din 10 vedeti zambind ? Va spun cu siguranta putini 1 max 2 iar din acestia unul e indragostit iar celalat "fura" cate ceva de la viata in fiecare zi acele placeri mici sau mari (voi unde va gasiti?) Indragostiti-va si eu pariez ca intr-o saptamana max toti din jurul vostru vor pune acceasi intrebare: "ce se intampla cu tine ,esti schimbat ?" Trebuie sa ma opresc aici altfel scriu pana maine .Vreau sa vad ce credeti despre aceste lucruri (P.S. Vedeti pe acest forum cate pagini sunt in topcul depresivilor si cate in celelalte- Ce va spune asta?
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Pfoa ... ce m-a intristat finalul filmuletului , am uitat tot ce voiam sa scriu ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Julsko, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tare scumpa mai esti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Natally, eu sunt cea care se bucura de orice, din orice. Eu rad pe strada cand toata lumea e trista imprejurul meu. Eu sunt indragostita de viata, de bucuria de a trai. Eu iubesc sa traiesc, iubesc viata. In orice fac gasesc o bucurie, chiar si cand vorbesc cu oamenii. Chiar sunt iubita. Si asta pentru ca am iubit fara sa astept nimic in schimb. Viata e frumoasa, merita traita la maxim. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-May 10 Member No.: 8,560 ![]() |
Buna, fetelor. Diana, filmuletul pe care l-ai postat e superb. Imi place foarte mult.
Mica mea placere, mai ales in perioada verii, e un Nescafe Frappe. Mi-l prepar singura si il beau pe balcon. Ma relaxeaza grozav de mult si imi da o stare de bine. Acum am vazut ca este si un concurs la Nescafe asa ca ideea ca pot sa ma bucur de frappe si sa si castig premii imi surade mult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Veverita.verde. Iti urez sedere placuta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce emotionant!
Poate daca ne repetam iar si iar ca viata trebuie si merita traita, atunci chiar vom realiza cat de importante sunt lucrurile marunte care te fac fericit pentru cateva secunde. |
|
|
![]()
|
|
Stii cat de importanta e o secunda de fericire? Nu numai ca iti da puterea de a continua, dar te si motiveaza sa mergi inainte, sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat, si sa lasi toate lucrurile banale, si neimportante. Uneori spunem ca nu avem timp pentru noi, pentru a ne relaxa, pentru a simti, vedea, face alte lucruri, vedea alte locuri. Dar ajungem in final sa imbatranim, si atunci ne dam seama ca nu am trait suficient pentru a le avea pe toate, si mai mult decat atat, nu am trait. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:29 PM |
|