![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
fetelee.. sunt terminata :(
nu mai pot intra pe contul de yahoo. am schimbat parola acum doua zile, am intrat.. am iesit din cont si de atunci amin. ce pot face? nici porcariile alea de intrebari de la recover id nu le stiu.. si e culmea ca a mers parola noua.. acum nu mai merge!!! :'( e ceva de facut? 5 ani am avut contul ala si acum... :'( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
daca nu vreti sa ma aveti pe constiinta ajutati-ma si pe mine cu niste setari.
am probleme cu yahoo messenger. daca vreau sa vb cu cineva in fereastra si intra careva din lista sau primesc alerta de mail sunt nevoita sa dau click in fereastra cu pers. cu care vorbeam si sa imi cintinui msg.adica aceste alerte si intrari ma dezactiveaza. sper sa inteleaga cineva mai priceput ce cotcodacesc eu aici. ma chinui de 2 zile sa vad unde e setarea si daca e de la yahoo sau din windows.am facut reinstall complet si sunt pierduta in setari. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mi se pare ca era ceva cu "keep active window on top"... da' asta pe macintosh. Daca nu raspunde nimeni ceva competent pana ajung acasa, ma voi uita si iti voi spune.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Multumesc frumos.Astept.
|
|
|
![]()
|
|
:'( nimeni nu stie cat de cat computere? :'(
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No-ua, imi pare rau, chiar nu stiu ce sa zic...
:( |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
sa ii multumim si pe aceasta cale lui Bill Gates si minunatului Windows, care este plin de butoane care nu fac nimic :D
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:offtopic:
imi cer scuzu pt off..., cu linux asta ce stiti se merita? |
|
|
![]()
|
|
ce vrei sa spui prin "se merita"?
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
daca e mai bine cu linux decat cu windows, invisible
ps. ce mai faci? ai facut vocalize dimineata :fluierat: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 02:49 PM |
|