![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Ce frumoasa este Emma :X
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si mie imi place rochita Emmei. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Dupa cealalta nu ma omor... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 12-April 11 Member No.: 10,093 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-June 14 Member No.: 12,500 ![]() |
Rochia de seara neagra este piesa de rezistenta din garderoba mea! Voi pentru ce optati?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 31-July 14 Member No.: 12,558 ![]() |
Imi place sa surpind prin apartie la orice petrecere ma duc! Urasc sa ma trezesc la un party imbracata la fel ca alta tipa! Voi cum evitati astfel de situatii?!
Iata cateva sfaturi pe blogul elady.ro in articolul : Ghidul femeii creative pentru tinute formale! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 9-August 14 Member No.: 12,575 ![]() |
Dragele mele vara e timpul intalnirilor romantice asa-i? Voi cum obisnuiti sa va imbracati in astfel de situatii speciale? Uite trei idei dragute postare pe blogul elady.ro - Trei idei de tinute pentru cele mai reusite intalniri romantice (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-November 14 Member No.: 12,666 ![]() |
Draguta Kim! Imi place si mie sa port rochii chiar si in sezonul rece!
Rochiide iarna: care sunt tendintele pentru sezonul rece? Bafta! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 26-November 14 Member No.: 12,679 ![]() |
Dragele mele cred ca deja a-ti intrat in febra cumparaturilor pentru rochita de Revelion!
Rochia perfecta pentru tinuta de Revelion 2015 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:58 AM |
|