![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sa vedem fetele...:)
Eu m-am vopsit ani de zile cu Rilken,din nefericirie a disparut de pe piata de vreun an si nu pot sa spun ca am descoperit o alta vopsea la fel de ok. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Si eu sunt curioasa :D
Eu m-am facut destul de des cu Wellaton, care este bunicica. Acum, cred ca depinde si par si de tratamente, etc. :-* Ariana |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
QUOTE Tot despre par... Ce vopsea de par folositi? (in afara de henna, careia ii cunostem toate beneficiile) Care e cea mai buna vopsea chimica pe care ati folosit-o? In primul rand sa deterioreze cat mai putin parul, sa ii confere luciu pentru o perioada cat mai lunga si daca se poate sa reziste si culoarea cat de cat. Intrebare dificila? Asta intrebam si eu la threadul "Despre par". Ii multumesc Arianei ca a deschis ea threadul asta. :-* Astept sa ma luminati ca in curand trebe sa imi acopar claia de par. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ce ar mai fii sa nu stie nimeni ???
Poate ca cele profesionale sunt bune, zic si eu :D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
QUOTE Ce ar mai fii sa nu stie nimeni ??? Poate ca cele profesionale sunt bune, zic si eu :D Huh, nu-mi aminti ca am cosmaruri. >:( Ma duc o data sa imi cumpar vopsea si cum nu eram hotarata, individul de la magazin ma tot bate la cap sa imi iau londa profesional. Eu vroiam un blond, si cum pe cutiile alea nu e nici poza, nimic, imi arata el intr-un catalog de la londa cum ar trebui sa iasa. Si ma vopsesc eu, si iasa un blond auriu, portocaliu, si nu mi se mai duce culoarea (ca astea profesionale sunt mai strong) si abia ma faceam cu altceva, ca peste 3 saptamani iar iesea portocaliul si l-am injurat pe ala cateva luni bune, am jurat ca nu mai cumpar niciodata fara sa vad macar culoarea pe cutie sau in catalog si nici acum nu am scapat cu totul de nuanta aia. :pistolar: Asa ca, aviz amatoarelor. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Toate deterioreaza :(. Eu le-am incercat pe toate. L`Orealul mi-a zdrentuit, efectiv, parul. Eu nu vad nici o deosebire intre o vopsea de 80.000 (Londa) si una de 350.000.
Nu stiu henna cum e, dar nu ma pricep... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Maha si eu sunt de acord cu tine vis-avis de comparatie...Totusi mai sper intr-o vopsea-minune ,Rilkenul asa a fost...
Titzule si eu te tzuc . :-* |
|
|
![]()
|
|
Mei, eu m-am mai facut cu garnier nutrisse si a fost ok. Adica nu a uscat prea tare parul, dar nici nu a rezistat prea mult culoarea. Iar la capitolul saten deschis-blond inchis nu au prea multe nuante. Pretul e oky, dar eu speram sa gasesc ceva mai bun decat asta.
Asteptam in continuare pareri. :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Si mai e si henna, of course...
:-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Eu folosesc Alix Avien, blond. Si nu sunt multumita, ci foarte multumita de asta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:43 PM |
|