IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Crema coloranta de la Nivea (pentru ten)
toto_an
post Feb 12 2006, 11:58 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 209

as vrea sa stiu daca a folosit cineva crema colorata de la nivea  :D  ...este buna?ce nuante are si cam cat costa?as vrea sa stiu daca poate fi folosit pe post de fond de ten ca m-am cam saturat deja de el  :( ....  ...mai ales ca vine primavara 
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies (1 - 9)
Ariana
post Feb 12 2006, 12:56 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Eu am avut=o la un moment dat si nu mi-a placut deloc...

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 13 2006, 09:33 AM
Post #3

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Este crema cu fdt, deci 2 in 1, are 2 nuante, natural si bronze, atentie natural e deja destul de inchis (pe site recomanda o combinatie adptrata tenului intre cele 2 variante).
E usoara, uniformizeaza culoarea tenului, acopera foarte finut.
Tine destul de mult (are 50 ml).
Dezavantaje: e destul de grasa, adica luceste fata chiar daca dai cu pudra peste, se intinde pe gulerele albe, se topeste dupa cateva ore (nu una-doua, dar in fine, nu tine pana seara).
Eu am avut de vreo doua ori, dar o foloseam doar vara, la machiaje de 3-4 ore  :P.
Si costa (inainte) vreo 175 000, acum nu mai stiu.

+Quote Post
Medeutz
post Mar 5 2006, 05:09 PM
Post #4

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 205

Dar despre crema colorata de la Avon ce imi puteti spune? Denumirea exacta e Chill Out face Illuminator...sau baza de machiaj racoritoare.

+Quote Post
mititik
post Mar 10 2006, 12:51 PM
Post #5

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Unde se gaseste crema asta de la NIvea? Ca eu nu am vazut nicaieri.

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 10 2006, 01:01 PM
Post #6

Incurabil

Pai se gaseste la standuri de cosmetice care au si produse Nivea, nu la farduri (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Ca o paranteza, ceva tot in genul asta, care sa aiba si SPF, nu stiti? Este ceva de la Avon, nu cel de mai sus (de care nu stiu nimic, banuiesc ca e iluminator).
Dar totusi de la alta firma, as vrea ceva care sa se numeasca cam asa: tinted moisturizer spf 20-25.

+Quote Post
kale
post Mar 10 2006, 01:15 PM
Post #7

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

cel de la avon este o mare tzeapa..nu se intinde uniform si incarca tenul aiurea...cel de la nivea e mai bunutz, insa nu genial

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 7 2006, 10:25 AM
Post #8

Incurabil

Am din cel de la Avon, dar mirosul ma omoara...in rest parca nu e asa rau, mie mi se intinde bine.

+Quote Post
Rossana
post Oct 23 2007, 09:59 PM
Post #9

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Am dat si eu bani pe Nivea .Pe langa ca varianta deschisa * Hell * e bronzata raaauuuu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , mie mi-a umplut tenul de cosuri, de altfel se si simte imbacsita pe fata...ce sa zic, eu am probleme cu "intinsul" fondului de ten in general pentru ca am "pufuletz" pe fata (peach fuzz), invizibil el dar destul de mult ca sa incurce aplicarea...

Oricum, daca inainte faceam spume numai cand auzeam de Avon-uri si Oriflame-uri, de cand va citesc * (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) * m-am lecuit si de Nivea si L'Orealuri. Nu mai ies la shopping decat dupa ce am verificat cu "oficialitatile" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

This post has been edited by Rossana: Oct 23 2007, 10:00 PM

+Quote Post
Cleo
post Oct 23 2007, 10:09 PM
Post #10

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Nivea nu mi-a placut niciodata.
Mai bine o crema buna ca baza si apoi fondul de ten, pudra si blush.

Fac o paranteza: pe vremea studentiei mi-am cumparat un ruj scump, fetele de la camin au spus (cu drag) ca-s snoaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa eu aveam un ruj BUN care m-a tinut vreo 2 ani iar ele aveau vreo 15-20 (nu exagerez) care mai de care mai prost. Pana la urma cine facea economie?

Deci mai bine un produs bun, care nu are efecte secundare nedorite, decat 5 produse proaste, unul ca sa contracareze efectele celui de dinainte

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 12:19 PM