![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut ca mai sint fete care sufera de asta.
Eu o tratez cu cofedol si cu un alte medicament, codamina nu-stiu-cum. Ambele medicamente se dau pe baza de reteta. Mi-i groaza cind ma gindesc ca ma poate lua iarasi, mai ales ca la mine durerea se manifesta si cu o sensiblitate sporita la lumina ( d efapt nu suport lumina) si la zgomot... Pina la 28 de ani nu am avut astfel de problema, dar la prima criza imi venea sa ma arunc de la etaj, numai sa scap de durere... |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta-i diferenta intre migrena si durere de cap: sensibilitate la lumina si zgomote, stare de rau sau chiar voma. Pe mine m-a ferit D-zeu de asa ceva pana acum, dar sunt inconjurata de o multime de oameni cu boala asta.
Vindecarea e un proces lung si scump: trebuie de tinut un jurnal al durerilor de cap, in care trebuie mentionat ce se mananca, cum e vremea, starea de spirit, etc, se mai incearca o metoda stationar, daca nu da roade, alta... Cica triptanele sunt cele mai bune medicamente (in faza acuta). Socrella a scpat de boala asta dupa nu stiu cati ani de chin. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine exista si o parte buna, daca pot sa ii zic asa. Apare intr-o anumita perioada a lunii, insa nu in fiecare luna, slava Domnului!
Am implinit 3 luni de cind nu s-a mai manifestat, insa ma gindesc cu groaza ca e posibil ca luna asta sa nu mai scap... ??? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai incearca sa tii si tu un jurnal in zilele cu pricina, poate vezi cu ce se combina de se ajunge la beleaua asta.
Iti tin pumnii sa nu te-apuce iar! |
|
|
![]()
|
|
Saru-mina!
:-* Dar luna asta sigur nu mai scap... :frustraree: |
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incearca AULIN...e praf si-l dizolvi in apa...tre sa mananci ca e tare...dar stand in pat ca 1/2h dupa ce l-ai luat isi face efectul....
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Buna , subscriu la postul cu jurnalul si mai adaug urmatoarele :
alimentele vinovate : ciocolata , branza , portocalele , cofeina , laptele sunt principalele . alimente protectoare : pestele gras (tonul , sardelele ) consumat de trei ori pe saptamana , deoarece contin acizi grasi omega-3 , cerealele integrale in loc de carbohidrati rafinati . mai exista persoane care nu tolereaza produsele care contin tiamina , un aminoacid care poate provoca migrene prin afectarea vaselor de sange din creier . Tiamina contin : ciocolata , branza , carnea de vita , ficatul , ouale , berea , vinul rosu , si unele fructe cum sunt bananele , portocalele , prunele precum si spanacul , rosiile si fasolea lata . |
|
|
![]()
|
|
No, v-am zis ca luna asta nu scap: de dimineata m-a luat. Inghitit 4 cofedoale, 2 codamin P si imi vine sa urlu.
Bomboana de pe tort a fost ca azi am avut o zi infioratoare... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti treaca cat mai repede, dulce Diana, asta ti-o doresc!
Si, probabil din motive de solidaritate, pe mine m-a pocnit aseara din senin o stare gripala, umblu ca o curca beata, ma mai ia un frison, apoi caldurile, sunt extrem de sensibila la zgomote. Dar si eu a trebuit sa ma duc azi la stapan, ca trebuia sa fac moarta-coapta ceva. Dar macar am plecat la pranz. |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Diana , daca "bomboana" era de ciocolata nu mai servi :P
Vca nu face bine la migrene . Te pup. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:53 AM |
|