IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Homosexualitatea la romani
oliviana
post Jun 5 2007, 07:55 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

Simbata va avea loc o noua parada gay, in Bucuresti. Am deschis acest subiect deoarece am observat ca exista foarte multe pareri contra. Ce ati face voi daca ati afla ca o persoana draga voua este homosexual sau lesbiana? Cum ati reactiona?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
arissuca
post Jun 7 2007, 01:39 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Diana, merci frumos pt primire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar sa stii ca "bantuiesc" de mult pe elady, doar ca mai mult pe "frumusete" si "sanatate, diete sport", asta din cauza lipsei de timp.

Da, asa este, se pare ca sunt mai multe cauze care duc la un comportament homosexual, eu am enumerat doar cateva din cartea prof dr Totoianu pt ca vroiam sa subliniez fapul ca de cele mai multe ori nu ei sunt vinovati pt ceea ce sunt, pt orientarea lor sexuala. Si eu am cunoscuti gay care sunt oameni la locul lor, isi vad de viata lor, nu fac tam-tam din asta si in niciun caz nu ar participa la aceasta parada (sau mai bine zis protest). Cred ca majoritatea celor care merg la parada nici nu sunt homosexuali ci mai degraba travestiti (stiut fiind ca travestitii sunt de obicei heterosexuali) care simt nevoia de exhibitionism si de a fi neaparat in centrul atentiei.

Cat despre dreptul la adoptie revendicat de comunitatea LGBT nici nu stiu ce sa spun, nu prea as fi de acord tocmai datorita faptului ca personalitatea acelor copii va fi puternic influentata de comportamentul parintilor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si practic, desi acei copii ar putea avea un comportament normal vor ajunge gay tocmai pt faptul ca parintii sunt gay (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu stiu, poate gresesc, dar asta este parerea mea.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
oliviana   Homosexualitatea la romani   Jun 5 2007, 07:55 PM
angeldust   Uite, eu ma consider o persoana deschisa la minte ...   Jun 5 2007, 09:11 PM
divi2007   pe mine una sincer chiar nu ma afecteaza fiecare f...   Jun 5 2007, 09:17 PM
Maàt  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 02:54 PM