![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 2-April 06 Member No.: 292 ![]() |
Am o problema si vreau sa stiu daca pot scapa de ea.... Stiu ca trebuie mult sport, dar vreau sa aflu mai multe de la voi cele care ati obtinut rezultate...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
daca nu pleci la drum gandindu te doamneee....tre sa mai fac si asta va fi ok.
ganditi va ca o faceti pentru voi,ca sa fiti frumoase,sanatoase si admirate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si daca intr o seara nu aveti chef,nu faceti.dar a doua zi nu mai sariti peste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
merci poke, o sa fac asa cum mi-ai zis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . vreau sa dau jos burtica pentru ca vad in jurul meu cat de urat arata femeile fara mijloc, cu ditamai suncile in zona abdominala chiar daca in rest sunt ok si nu vreau sa ajung asa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:16 PM |
|