![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 2-April 06 Member No.: 292 ![]() |
Am o problema si vreau sa stiu daca pot scapa de ea.... Stiu ca trebuie mult sport, dar vreau sa aflu mai multe de la voi cele care ati obtinut rezultate...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
bebe nu ai pentru ce,daca vrei sa te mai ajut cu ceva i"m here (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://youtube.com/watch?v=Bke8a4Skgn4
Incercati exercitiile astea,sunt ft ft eficiente! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu in ultima vreme sunt de-a dreptul disperata:in conditiile in care am un abdomen plat(bine,nu va inkipuiti ca am patratele:P),mai tot timpul mi se umfla burta.Au fost cateva zile la rand cand efectiv am baut un singur pahar de apa/zi,de teama sa nu se umfla mai tare.Eu sunt Montigniaca,deci respect toate regulile privitoare la fructe si alte combinatii care nu-s bune pt organism.Degeaba,insa.Va trebui sa detectez acele alimente care ma baloneaza...dar tare-mi e ca legumele sunt primele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O "colega de suferintza",Montigniaca si ea,imi recomanda FAVICALM,un ceai dela Favisan bun pt gaze,balonari.Nu l-am luat inca. Va confruntati cu asa ceva?Cum rezolvati problema? Ah,mai iau si carbune medicinal uneori dupa masa,dar mare efect nu are. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu foloseste dicarbocalm este eficient, la fel mai ma balonez si eu de la mancare si e f nasol ca ma ia si cu greata cateodata
tu ce alimente nu combini ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:14 PM |
|