![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Fetelor, ma bate gandul sa imi achizitionez o perie rotativa cu aer cald pt ca imi place f mult cum se aseaza parul cand mi-l usuc cu peria dar imi vine f greu sa manuiesc si peria si uscatorul, ma oboseste teribil si ma trec toate apele, asa ca pana acum fie l-am uscat simplu fie folosesc bigudiuri mari cu arici pt un plus de volum.
Ati folosit asa ceva? Cum este? Incurca parul sau nu? E usor de folosit? As investi in ceva de firma, poate Rowenta (am bigudiuri electrice de la ei si sunt f faine) dar nu stiu daca se merita, mi-e teama sa nu incurce parul. Mie imi trebuie doar pt volum, nu pt ondulare/indreptare dar nu stiu daca atunci cand as fixa-o la radacina nu mi-ar incalci parul in timp ce se roteste. As vrea cateva pareri. Imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul am dat o cautare dar nu am gasit nimic pe forum asa ca am deschis un topic nou. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Eu am luat-o cu 70RON (e no name, ca sa zic asa) si 8Ron taxe postale.
Sweet, are aer rece si aer cald (nu fierbinte, mai mult caldut), eu mai degraba riscam sa-l ard cand ma faceam cu peria simpla si uscatorul pt ca nu aveam rabdare si apropiam prea mult uscatorul de par (nu de alta, dar ma dureau ingrozitor mainile). Nu am apucat sa ma coafez cu ea, probabil maine, o sa va spun cum este. Am incercat-o ieri la repezeala mai mult ca sa ma asigur ca nu incurca parul si sa vad daca e usoara si cam ce temperaturi de coafare are. M-am spalat aseara pe cap dar eram prea obosita si am preferat sa-l usuc simplu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am luat-o pt ca mi se pare ideala mai ales cand mergi in concediu si n-ai chef sa te cari cu bigudiuri, uscator, perie&co. Nu stiu daca intinde parul pt ca al meu e f drept (de fapt, lumea ma intreaba mereu daca mi-l fac cu placa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) asa ca in privinta asta nu stiu ce sa zic, doar daca reusesc sa o prind pe mama si sa o coafez (ea are permanent si un fir mai subtire decat al meu). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:21 AM |
|