![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vreau sa va intreb ce demachiant folositi,pentru ca eu am o problema cu demachianturile.Pana acum am folosit un demachiant de la Nivea si a fost Ok,dupa ce mi s-a terminat 'am furat' demachiantul mamei mele din gama Gerovital,dar nu imi prieste..imi apar in mod constanta 2,3 cosuri..Deh,mi-a fost lene sa-mi cumpar unu. >:( Acum as vrea sa imi iau altul,si ma gandesc sa iau tot Nivea.Voi ce folositi?Car este cel mai bun?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE De la rimel am patit si eu sa mi se irite ochii , a fost groaznic , m-a mancat pe mine undeva sa imi iau un rimel de la cineva care cica le aducea de dincolo L'oreal cica ... mama ca tzeapa a fost , cred ca spirt bagase in ele :morideris: esti pe aproape...nu spirt, dar orice alcool stiu ca inmoaie likidul din rimel...cineva imi spusese ca dak mi s-a uscat rimelul su sunt in ctiza de timp sau bani, o data sau de doua ori nu se intampla nimic daca pun ceva in el.... acum, prin Bucuresti te acosteaza pe strada tiganii...de pilada zilele trecute, unu' mai cu moaca dubioasa se apropie de mine sa-mi dea...ghici ce...tocmai loreal :-...d'ala facut la el in lighean... ioannaraluca, atunci, dak tu spui cu mana pe inima ca e de la rimel,te cred... :D :D :D...da' la mine nu romelul e baiul, ci demakiantul... ziceti voi ca biotenul e mai cu motz, adica e mai bunutz decat elmi roz pentur oki si buze?bai, da' mie mi s-a parut logic ca cel "pentur oki si buze" sa fie mai gentle, ca doar okii ii am pe fata, nu la calcaie, sa zici ca pielea e ca smirghelu' >:(...da' ma rog...cine stie cum au gandit aia de elmi compozitia.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:04 AM |
|