![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vreau sa va intreb ce demachiant folositi,pentru ca eu am o problema cu demachianturile.Pana acum am folosit un demachiant de la Nivea si a fost Ok,dupa ce mi s-a terminat 'am furat' demachiantul mamei mele din gama Gerovital,dar nu imi prieste..imi apar in mod constanta 2,3 cosuri..Deh,mi-a fost lene sa-mi cumpar unu. >:( Acum as vrea sa imi iau altul,si ma gandesc sa iau tot Nivea.Voi ce folositi?Car este cel mai bun?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Elle, jur cu mana nu pe inima, dar pe flaconul cu demachiant... :P
Poti sa incerci Bioten la 60 lei cat costa nu pierzi mare lucru daca nu iti prieste... Deci, am avut Elmiplant, nu prea mi-a placut ca eu dupa demachiere ma spal cu apa pe fata si ramanea cumva lipicios, dupa aceea mi-am luat Plantaktiv cu ulei de catina, fain, ieftin 50 lei, daaaar...nu demachia foarte bine si, vai de ochii mei...aia usturime, deci stiu ca am patit si de la demachiant. Nu vreau ruj, ca de banii aia mai bine imi iau ceva de la Plafar :), doar v-am zis si voua, mie mi-a picat fata cand am auzit... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:21 AM |
|