![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Am ezitat mult daca si unde sa scriu...am ales locul acesta.
Sunt momente in viata in care decizii dictate de impulsuri ne schimba total viata,oameni care ne sunt lumini vii sau melodii care ne arunca din saua normalului (Melodiile lui Florin Chilian au efectul acesta in cazul meu-nu as putea sa il reascult si nu pentru ca nu imi place dar zdruncina in mine totul). Ma opresc la ceea ce ma preocupa zilele acestea:plecarea in India.Nu stiu daca percep toata povestea asta ca pe acea "ocazie unica" spus modul ala obisnuit.Oricum e ocazie unica pentru ca e nunta prietenei mele cele mai bune.Si daca ar fi fost in cel mai banal loc din lume pentru mine este mai mult decat o ocazie speciala. Mai am o luna dar sunt atat de emotionata si de agitata incat tot ce se intampla in rest cred ca trece pe langa mine.Ma gandeam zilele acestea ca nici pentru nunta mea nu cred ca m-as fi agitat atat...daca ma gandesc mai bine in viata mea nu cred ca o sa existe un asemenea eveniment.In momentul de fata asa ca o paranteza...nu imi doresc asa ceva pentru mine.Dar sunt cu sufletul alaturi de Alina. Decizie impulsiva Spuneam mai sus deciziile impulsive.La fel a fost si momentul in care in prima zi din clasa a IX-a mi-am dorit mutatea in alta clasa decat cea in care fusesem repartizata.Erau doua clase de educatoare.In cea in care nimerisem eu eram mai majoritatea fetelor care proveneam din gimnaziul Pedagogicului.Nu imi placea insa nici clasa (incaperea) nici faptul ca in loc de diriga avem un diriginte cu nasul mare si prof de muzica pe desupra. Cealalta clasa de educatoare isi avea locatia in fosta mea clasa de gimnziu si aveau o diriginta micuta si simpatica.Spre norocul meu ramasese ratacita acolo o fosta colega de gimnziu care era disperata si vroia sa in clasa in care eram eu nemultumita.Putea sa se transfere doar daca accepta cineva sa faca schimb cu ea...si am acceptat eu.(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Parea o nebunie ce facusem.O nebunie fericita fara de care viata mea acum ar fi fost probabil alta. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
te inteleg perfect.si sa nu te mai gandesti si sa spui k esti o persoana rea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 12:57 AM |
|