![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Am ezitat mult daca si unde sa scriu...am ales locul acesta.
Sunt momente in viata in care decizii dictate de impulsuri ne schimba total viata,oameni care ne sunt lumini vii sau melodii care ne arunca din saua normalului (Melodiile lui Florin Chilian au efectul acesta in cazul meu-nu as putea sa il reascult si nu pentru ca nu imi place dar zdruncina in mine totul). Ma opresc la ceea ce ma preocupa zilele acestea:plecarea in India.Nu stiu daca percep toata povestea asta ca pe acea "ocazie unica" spus modul ala obisnuit.Oricum e ocazie unica pentru ca e nunta prietenei mele cele mai bune.Si daca ar fi fost in cel mai banal loc din lume pentru mine este mai mult decat o ocazie speciala. Mai am o luna dar sunt atat de emotionata si de agitata incat tot ce se intampla in rest cred ca trece pe langa mine.Ma gandeam zilele acestea ca nici pentru nunta mea nu cred ca m-as fi agitat atat...daca ma gandesc mai bine in viata mea nu cred ca o sa existe un asemenea eveniment.In momentul de fata asa ca o paranteza...nu imi doresc asa ceva pentru mine.Dar sunt cu sufletul alaturi de Alina. Decizie impulsiva Spuneam mai sus deciziile impulsive.La fel a fost si momentul in care in prima zi din clasa a IX-a mi-am dorit mutatea in alta clasa decat cea in care fusesem repartizata.Erau doua clase de educatoare.In cea in care nimerisem eu eram mai majoritatea fetelor care proveneam din gimnaziul Pedagogicului.Nu imi placea insa nici clasa (incaperea) nici faptul ca in loc de diriga avem un diriginte cu nasul mare si prof de muzica pe desupra. Cealalta clasa de educatoare isi avea locatia in fosta mea clasa de gimnziu si aveau o diriginta micuta si simpatica.Spre norocul meu ramasese ratacita acolo o fosta colega de gimnziu care era disperata si vroia sa in clasa in care eram eu nemultumita.Putea sa se transfere doar daca accepta cineva sa faca schimb cu ea...si am acceptat eu.(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Parea o nebunie ce facusem.O nebunie fericita fara de care viata mea acum ar fi fost probabil alta. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trebuie sa inveti sa spui "NU!"
Tu si timpul tau liber nu sinteti o resursa de tocmai buna de exploatat de catre altii, iar asta trebuie sa le intre bine in cap. Adu-ti aminte mereu ca pentru cei carora le le lipsesc cei 7 ani de-acasa dar le prisoseste egoismul, totul este un drept, nu o favoare care li se face. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Da, eu am o mare problema cu a invata sa spun NU.Oare nu pot face undeva un curs pentru asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ca sa nu mai iau proiecte si ca sa imi las un pic de respiro in vara asta am inceput sa nu mai raspund la telefon la numere necunoscute.Sunt de-a dreptul caraghoiasa. Hmmm...trebuie sa termin un proiect dar simt nevoia sa scriu... Butonand cu frenezie telecomanda in cautarea unei emisiuni care sa ii solicite auzul si doar atat a dat peste o emisiunea de cultura a unui amarat de post local.Era invitata o artista care la baza avre facultatea de arhitectura o fata frumoasa de vreo 32 de ani despre care auzisem povesti acum trei ani de la o cunostinta.Pe vremea aceea o caracterizase drept ciudata pentru ca nu era integrata in lumea arhitecturii in care actualmente calculatorul e principala unealta.Tot de atunci imi amintesc niste comentarii legate de viata ei romantata...era considerata un om ciudata iar caracterizarea venea din partea unui om ciudat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Am ramas insa placut surpinsa de inteligenta artistei....si supriza a fost si mai mare cand am realizat ca ea era autoarea unor picturi superbe pe care le admirasem zilele trecute la Mall. Morala? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... daca am inceta sa ii mai judecam pe ceilalti in felul in care o facem lumea ar arata altfel in sufletele noastre. Maine o sa ascult de o mie de ori noua melodie a celor de la Directia 5...e enervant de faina.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De fapt imi place mie rau de tot formatia aceasta. Am "furat" de pe net noul album -oricum il cumpar pe cel original din respect pentru ei dar nu am mai rezistat.Celelate melodii nu pot sa spun ca ma inebunesc dar ii iert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asta cu Anii e faina rau de tot. Gata ma intorc la lucruuu...si nu am cheffff ssi mai am putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de bibilit pentru final. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:11 AM |
|