![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, am fost ieri de-am batut Bucurestiul sa caut henna neutra de la sipa...ioc :(...cica nu se mai gaeste in depozit...
daca este cineva care si-a luat de curand henna neutra, va rog, spuneti-mi si mie... apoi, ar mai fi o problema:lamuriti-ma si pe mine cum sefoloseste henna: 1.cat timp stai cu ea pe cap/ 2.pateaza mainile (adica e nevoie de amnusi sau nu)? 3.daca nu imi iese bine culoarea (in cazul in care optez pentru una colorata), ma pot vopsi peste 2-3 zile ci o vopsea clasica? la plafarul de la hanul lui manuc, vanzatoarea imi daduse o heena dela ayuveda, si pe ea scria ca pui 2-3 lingurite pulbere, nu stiu cat acafea prospat macinata si apa pana la omogenizare.o lasi 4-5 ore la macerat (cica...) si apoi ti-a pui pe capatzana, o mai lasi pana se usuca si apoi te speli. voi cum ati procedat? si apoi, cica cea mai buna henna este cea din sudan...bine, bine, dar care e cea mai buna din RO, ca doar n-oi merge pana in Sudan sa-mi iau henna :(... alta vopsea in afar hennei care sa fie 100% naturala mai este pe piata noastra? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
BEEEEEEEEYYYY...i'm so fericitaaaaaaa...am reusit sa scot "mizeria" din cap...aveti dreptate fetelor, mi-a cam luat ceva timp, nu gluma, imi venea sa plang nu alta, da' din baie il auzeam pe bebe al meu...se trezise si in curand trebyia sa-i mai dau si sa haleasca, si io statea in dus, plina de moloz, de ma si vedeam in videoclipul ala al lui shakira, improscata de noroi :-...numa' k am bagat neshte masca de la ...nu mai stiu...d'aia la borcan cat casa...de 4 ori cate 2 pumnide masca, de aproape am terminat-o...mi s-a infundat cada...da' pana la urma, cu inima strnsa am indraznit sa trec pe langa oglinda...si...stupoare, da nu mi s-a parut nik...
apoi, dupa uscare, mi-am dat seama ca am neshte reflexe dementiale in par...ceva care bate intr-un saten-roscat,bai, dar atat de finutze is reflexele, si atat de delicate....fetelor, va multumescdin suflet pentru sfaturi...a iesit exact ceea ce doream sa iasa cu henna neutra... nu e mare diferenta...doar reflexe, dar asata imi si doream.. DAR, pot spume cu mana pe inima ca acum, ca e uscat complet (ca mie imi ia ceva timp sa usuc kilele de par :P :P :P),parul este mult mai greu parca, asa cum il aveam inainte de prima vopsire cu vopsea clasica (de atunci tot incerc sa tai din suvitele deteriorate....si mai am foarte putin par deteriorat), deci, in lata ordine de idei, parul mi se pare revitalizat, s-a aranjat bine (tre' sa plec in curand si l-am aranjat de pe acum)....ce mai, ma declar ABSOLUT SATISFACUTA.... didilica, sapt.viitoare mai marg la vanatoare prin plafare, si ma uit special de henna neutra pentru itne si te tin la curent. pentru satene, henna saten deskis este intr-adevar, cum spunea cineva mai sus, exact ca si henna neutra...da reflexe, parul este mai stralucitor....ce mai, e beton :P va tzuc :-* mah, da' altadata, spuneti voi dinainte la ce sa se astepte omu'...nime nu mi-a zis ca o sa ma fac ca un purcel, ca nu o sa mi se ia mizeria din cap decat peste un veac....da, bine ca am trecut peste cu bine :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:05 AM |
|