![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce parere aveti despre viol? vi s-a intamplat asa ceva sau cuiva apropiat?daca vi s-ar intampla asa ceva ce masuri luati?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
are 18 ani,ii este frik sa le spuna la parinti,fiindk acestia o sa afle k numai era virgina.si adevarul e k are un tata dificil tare.mi-a spus k s-a intamplat sambata.de abia am reusit sa o conving sa mearga la ginecolog sa-si faca un control,k tipul nu a folosit nici prezervativ.iar tipul ii cunoaste foarte bine si stie ce fel e tatal ei si mai stie k nu are curaj sa le spuna.
kary m-am oferit sa dorm la ea sau ea la mine si nu a vrut si mi-a spus k vrea sa fie singura sa se gandeask.nu stiu daca fac bine,dar nu am de gand sa o las singura,fiindk imi este frica sa nu faca vreo prostie. oare daca vorbesc eu cu mama ei.ce ziceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:00 AM |
|