![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce parere aveti despre viol? vi s-a intamplat asa ceva sau cuiva apropiat?daca vi s-ar intampla asa ceva ce masuri luati?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca abordati problema nitel gresit. Nu zic ca nu e important sa fie pedepsit animalul ala, dar pe de alta parte poate o sa ii faca mai rau fetei decat bine...sa treaca pritnr-un proces..declaratii la politie si tot restul. Ca stim si noi cum merg treburile in tara asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si nu, nu cred ca faci bine daca ii spui tu mamei ei. Las-o pe ea sa faca asta daca vrea.Ca daca are parinti batuti in cap ii faci mai mult rau decat bine. In primul rand fata trebuie sa primeasca intelegere si sprijin, sa o faci sa inteleaga ca nu trebuie sa ii fie rusine de ce s-a intamplat si ca nu e in nici un caz vina ei, oricum ar pune altcineva problema. Daca individul o ameninta insa trebuie infruntat. Nu trebuie sa ii fie frica de el. Prietenul fetei ce fel de om e? Nu poate sa discute cu el despre treaba asta? Cum ar reactiona? Nici nu stiu ce sfat sa iti dau...e foarte complicat. Dar asta trebuie sa fie prioritatea : fata a suferit o trauma si trebuie facut in asa fel incat sa ramana cu cat mai putine sechele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:13 AM |
|