![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce parere aveti despre viol? vi s-a intamplat asa ceva sau cuiva apropiat?daca vi s-ar intampla asa ceva ce masuri luati?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar pe de alta parte, gandeste-te...daca tatal fetei afla, iti dai seama ca nu va sta cu mainile in san. Eu cred ca o sa il omoare pe ala si nu exagerez. Ceea ce ar inseamna plus de drama.
Despre animalul ala ce poti sa imi spui? Cati ani are? Are familie? Ceva drag si scump tot are si ala pe lumea asta si daca o ameninta in continuare e bine sa ii stie si ea slabiciunile. Sa stiti ca barbatii, oricat ar fi de brute sunt in general niste lashi. Si una din temerile lor cele mai mari sunt femeile isterice. Asa ca, pana una alta, spune-i fetei ca daca se mai intalneste cu el sa ii spuna hotarat ca daca se mai apropie la mai mai putin de 20 de metri de ea o sa inceapa sa tzipe cat o tine gura. Si sa si faca asta. E foarte important sa nu cedeze sub presiunea amenintarilor, pentru ca daca ala vede ca are control asupra ei e posibil ca intamplarea sa se mai repete si cu alta ocazie. Offf ca imi vine mie sa ma duc sa il strang de gat 'tu-i mama lui care l-a facut! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:39 AM |
|