![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Din ciclul "never say never" nu m-as fi gandit ca o sa postez primul topic in sectiunea asta, dar...
Nu m-as fi gandit ca o sa ajung intr-o situatie in care nimeni nu casiga indiferent de optiuni. Cazul concret se refera la cumnata mea, care ar dori un copil, dar fratele sotului meu nu poate sa aiba, so...ne-a rugat sa luam in considerare o posibila donare ...de la sotul meu. Pe langa intrebarea fireasca ce sa facem noi, v-as ruga mult sa va intrebati ce ati face voi puse in acesta situatie? Trecem peste faptul ca nu e hotararea mea personala, mie mi se pare ca n-are nici o iesire... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Te inteleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum inapoi la discutie. De ce crezi ca toate ponoasele le va trage copilul? Eu daca as fi in locul tau m-as gandi la caracterul fratelui si de ce nu si la al ei. Daca la voi doi nu ar fi problema inseamna ca exista posibilitatea de a fi la ei. Deci, or el ar deveni nemultumit, gelos, posac, se va gandi ca el nu a fost in stare sa faca un copil si ca a fost nevoie de frate-su...ei cine stie ce bazaconii i-ar putea trece prin cap. De asta zic asa, tu ii cunosti nu eu si tu poti face posibile scenarii in capul tau.Eu zic ca daca ei chiar vor asta cu tot dinadinsul nu ar trebui sa se gandeasca la tot felul de chestii si sa aiba tot felul de discutii gen "tanar si nelinistit" ca asa apar problemele.Daca se gandesc la treaba asta ca la cea mai buna solutie, parcurg procedeul si apoi back to normal life fara ganduri de genul...daca si parca eu zic ca ar trebui sa fie ok.Repet, tu ii cunosti si tu stii mai bine ce ar putea interveni si de la cine.Cred ca e o situatie cu posibile riscuri si trebuie cantarita pentru a vedea ce atarna mai mult.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:31 PM |
|